Bavarian Nordic A/S - Orientering om forløb af ordinær generalforsamling den 25. april 2017

Udgivet den 25-04-2017  |  kl. 17:30  |  

KØBENHAVN, Danmark, 25. april 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) har i dag afholdt ordinær generalforsamling med følgende resultater:

Årsrapporten for 2016 blev godkendt. Bestyrelsens forslag om, at årets resultat overføres til næste år blev ligeledes godkendt.
Generalforsamlingen godkendte forslaget om décharge for bestyrelse og direktion.
Forslaget om forhøjelse samt forlængelse af bestyrelsens bemyndigelse til at forhøje selskabets aktiekapital blev vedtaget.
Forslaget om forhøjelse samt forlængelse af bestyrelsens bemyndigelse til at udstede tegningsoptioner (warrants) blev vedtaget.
Forslaget om ændring af de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion blev vedtaget.
Det foreslåede honorar i form af et kontant grundhonorar og tildeling af betingede aktier til bestyrelsen og bestyrelsesudvalg for det igangværende regnskabsår blev godkendt.
Forslaget om ændring af vedtægternes § 17, stk. 1, således at selskabet ledes af en bestyrelse på 4-7 medlemmer, blev vedtaget.
Forslaget om bemyndigelse til bestyrelsen til, på vegne af selskabet, at erhverve egne aktier i selskabet, blev vedtaget.
Til bestyrelsen skete genvalg af Gerard van Odijk, Anders Gersel Pedersen, Claus Bræstrup, Erik G. Hansen, Peter Kürstein og Frank Verwiel. Derudover blev Elizabeth McKee Anderson valgt til bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerede sig med Gerard van Odijk som formand og Anders Gersel Pedersen som næstformand.
Som revisor genvalgtes Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, som er blevet fremskyndet af sundhedsmyndigheder verden over, og en vaccine til beskyttelse mod og behandling af HPV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 10 / 2017

2017-10-da


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Bavarian Nordic A/S via Globenewswire

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder