Brøndby IF - forbedrede faciliteter

Udgivet den 11-12-2016  |  kl. 16:43  |  

Brøndby IF's bestyrelse og direktion har i dag besluttet at påbegynde forbedringer af en række faciliteter nord for Brøndby Stadion til gavn for fans og sponsorer.

 

De udvalgte projekter er udvalgt med afsæt i Strategi 6.4, og forbedringerne inkluderer etableringen af en asfalteret parkeringsplads, forbedring af cykelparkeringsfaciliteterne og en udbygning af Vilfort-loungen (inkl. opførelse af et nyt tv-studie). Der bliver ligeledes opført en materielhal, hvilket alt i alt betyder, at der bliver investeret for ca. 17 mio. kr. i forbedringer.

 

Administrerende direktør Jesper Jørgensen udtaler:

 

- Jævnfør vores prospekt har direktionen og bestyrelsen besluttet at anvende størstedelen af provenuet fra emissionen til at forbedre udvalgte faciliteter på og omkring Brøndby Stadion. Vi glæder os over, at vi så hurtigt efter emissionen kan påbegynde arbejdet, så vi kan skabe endnu bedre rammer for vores fans, sponsorer og samarbejdspartnere her på Brøndby Stadion.

 

- Vi har et par mindre projekter på tegnebrættet, men det bliver dog først et stykke ind i det nye år, at vi tager stilling til, hvilke yderligere investeringer vi som klub ønsker at foretage.

 

 

Brøndby IF

Jesper Jørgensen

Administrerende direktør

         Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos administrerende direktør Jesper Jørgensen på telefon 43 63 08 10

Vedhæftede filer:

FBM nr 34 2016 Brøndby IF - Forbedrede faciliteter.pdf

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder