Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Udgivet den 05-10-2016  |  kl. 10:41  |  

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG

For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

 

 

Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling i

SSBV-Rovsing A/S (Selskabet)

 

Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 12.00

 

hos SSBV-Rovsing A/S, Dyregårdsvej 2, 2740 Skovlunde

 

med følgende dagsorden:

 

  1. Ledelsesberetningen om selskabets virksomhed i det forløbne år 
  1. Fremlæggelse af årsrapport for 2015/16 
  1. Godkendelse af resultatopgørelse og status samt beslutning om decharge til bestyrelse og direktion 
  1. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport 
  1. Bemyndigelse til bestyrelsen til køb af selskabets egne aktier 
  1. Beslutning om overordnede retningslinjer for Selskabets incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion 
  1. Valg af bestyrelse 
  1. Valg af revisor 
  1. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer

9.1 Ændring af Selskabets navn

9.2 Ændring af sprog vedrørende årsrapporten og meddelelser til markedet

9.3 Bemyndigelse til bestyrelse til at forhøje aktiekapitalen

9.4 Bemyndigelse til bestyrelse til at forhøje Selskabets aktie kapital til udstedelse af tegningsoptioner til bestyrelse og/eller medarbejdere

 

    Ad 1-4: Ledelsesberetning, fremlæggelse og godkendelse af årsrapport samt resultatdisponering samt decharge til bestyrelse og direktion

    Bestyrelsen foreslår, at årsrapporten godkendes som fremlagt og at der meddeles decharge til bestyrelsen og direktionen.

    Bestyrelsen foreslår, at årets underskud på DKK 11.094.000 dækkes ved overførsel fra reserven

    Ad 5: Bemyndigelse til bestyrelsen til køb af Selskabets egne aktier

    Bestyrelsen anmoder ikke om nogen bemyndigelse til køb af Selskabets egne aktier.

    Ad 6: Beslutning om overordnede retningslinjer for Selskabet incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion

    Der stilles ikke forslag om ændringer i forhold til de gældende retningslinjer. De nuværende retningslinjer er tilgængelige på www.rovsing.dk under menupunktet Investor Relations.

    Ad 7: Valg af bestyrelse

    Bestyrelsen vil på generalforsamlingen fremsætte forslag til sammensætningen af den fremtidige bestyrelse.

    Oplysning om baggrund og kompetencer for selskabets nuværende bestyrelse kan findes på side 47-48 i årsrapporten for 2015/16, der er tilgængelig på www.rovsing.dk under menupunktet Investor Relations.

    Ad 8: Valg af revisor

    Bestyrelsen foreslår, at BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab genvælges.

    Ad 9: Eventuelle forslag fra bestyrelsen eller aktionærer

    Bestyrelsen foreslår at ændre Selskabets navn fra SSBV-Rovsing A/S til Rovsing A/S.

    Bestyrelsen foreslår at sproget ændres således at årsrapport og meddelelser fremover vil være på engelsk.

    Jf. vedtægternes pkt. 5.1 (a) er Selskabets bestyrelse bemyndiget til i tiden indtil 31. december 2016 af én eller flere gange at forhøje Selskabets aktiekapital med nominelt 20.000.000 kr. aktier á nominelt 0,05 kr. til en kurs, der fastsættes af bestyrelsen, dog ikke under pari, ved kontant indbetaling, indskud af andre værdier end kontanter eller ved gældskonvertering. Kapital forhøjelsen skal ske med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer. Denne bemyndigelse foreslås forlænget til 26.oktober 2021.

    Jf. vedtægternes pkt. 5.1 (b) er Selskabets bestyrelse bemyndiget til i tiden indtil 31. december 2016 af én eller flere gange at forhøje Selskabets aktiekapital med nominelt 20.000.000 kr. aktier á nominelt 0,05 kr. til en kurs, der fastsættes af bestyrelsen, dog ikke under pari, ved kontant indbetaling, indskud af andre værdier end kontanter eller ved gældskonvertering. Kapital forhøjelsen skal ske uden fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer. Denne bemyndigelse foreslås forlænget til 26. oktober 2021.

    Jf. vedtægternes pkt. 6.1 er bestyrelsen bemyndiget til i en periode på 5 år, det vil sige indtil 31. oktober 2020 at udstede op til 12.000.000 aktieoptioner (warrants) som giver indehaverne ret til at tegne kapital for nominelt DKK 600.000 svarende til 12.000.000 aktier á DKK 0,05. Denne bemyndigelse foreslås forlænget til 26. oktober 2021 og udvidet med nominelt DKK 750.000 svarende til 15.000.000 aktie á DKK 0,05, således at bemyndigelsen i alt udgør nominelt DKK 1.350.000 svarende til 27.000.000 aktier á DKK 0,05.

    Vedtagelse

    Vedtagelse af de under dagsordenens pkt. 2-4 og 6-8 stillede forslag kræver, at forslagene vedtages med simpelt stemmeflertal, jf. Selskabslovens § 96.

    Vedtagelse af de stillede forslag jf. dagsordenens pkt. 9 kræver mindst 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af selskabskapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen.

    Aktiekapital og stemmer

    Selskabets aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet nominelt DKK 15.100.547,65 fordelt på aktier á nominelt DKK 0,05, der hver giver ret til én stemme på generalforsamlingen.

    Adgang, fuldmagt og brevstemmer

    I henhold til vedtægternes pkt. 10.2 fastlægges en aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen i forhold til de aktier, som aktionæren enten er blevet noteret for i ejerbogen eller for hvilke aktionæren har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse på registreringsdatoen, som er 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Kun personer, der er aktionærer på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen.

    Registreringsdatoen er onsdag d. 19. oktober 2016 kl. 23:59.

    Deltagelse i generalforsamlingen kræver tillige, at aktionæren har anmodet om et adgangskort senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen eller som på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse til Selskabets ejerbogsfører Computershare A/S. Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal således anmode om adgangskort senest den 24. oktober 2016 kl. 23.59. Adgangskort kan bestilles via e-mail til dab@rovsing.dk, på tlf. 44 200 800 eller ved fremsendelse af tilmeldingsblanket.

    Aktionærer, der forventer ikke at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller til en af aktionæren udpeget person, der deltager på generalforsamlingen. Fuldmægtigen skal ligeledes anmode om adgangskort senest tre dage før generalforsamlingen, dvs. senest den 23. oktober 2016 kl. 23:59 samt kunne fremlægge en skriftlig, dateret fuldmagt. Aktionærer kan udpege en fuldmægtig via e-mail til dab@rovsing.dk eller ved fremsendelse af fuldmagtsformular i udfyldt og underskreven stand til Rovsing A/S, Dyregårdsvej 2, 2740 Skovlunde. Fuldmagter skal være Selskabet i hænde senest den 23. oktober 2016 kl. 23.59.

    Aktionærerne kan afgive deres stemme forud for generalforsamlingens afholdelse ved at afgive brevstemme. Såfremt aktionæren vælger at afgive brevstemme, returneres brevstemmeblanketten i udfyldt og underskreven stand, så den er Selskabet i hænde senest den 23. oktober 2016, kl. 23.59 enten per fax 44 200 801, almindelig post eller e-mail dab@rovsing.dk.

    Spørgsmål fra aktionærerne

    Aktionærerne kan stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om dagsordenen og dokumenter vedrørende generalforsamlingen. Skriftlige spørgsmål skal sendes senest den 23. oktober 2016 til følgende e-mailadresse: dab@rovsing.dk.

    Adgang til dokumenter

    Indkaldelsen indeholdende dagsordenen med de fuldstændige forslag, oplysninger om de nye nominerede kandidaters baggrund og kompetencer, årsrapporten for 2015/16, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen samt blanket til tilmelding, afgivelse af fuldmagt eller brevstemme vil senest fra den 5. oktober 2016 blive gjort tilgængelige på selskabets hjemmeside www.rovsing.dk under menupunktet Investor Relations. Rovsing A/S' årsrapport for 2015/16 er blevet udsendt til aktionærer og andre interesserede, der har bestilt årsrapporten. Årsrapporten kan rekvireres ved henvendelse til Selskabet på e-mail: dab@rovsing.dk. Navnenoterede aktionærer, der har ladet sig registrere med e-mail i ejerbogen, får automatisk tilsendt indkaldelse med tilhørende tilmeldings-, fuldmagts- og brevstemmeblanket til generalforsamlingen.

     

     

    5. oktober 2016

     

     

    SSBV-Rovsing A/S

    Bestyrelsen

     

    BILAG

    Blanketter til bestilling af adgangskort, fuldmagtsafgivelse og brevstemmeafgivelse

    Vedhæftede filer:

    Meddelelse240_indkaldelseGF2016.pdf

    Udgivet af: NPinvestordk

    Seneste nyheder