Mandagens danske avisuddrag med TDC og Novo

Udgivet den 08-05-2017  |  kl. 06:48  |  

BØRSEN

BOOZT.COM VIL PÅ BØRSEN

Den danske online modeportal Boozt.com vil på børsen i Stockholm inden sommer for at samle kapital til at føre an i en forventet konsolidering af markedet, siger administrerende direktør Hermann Haraldsson. (Forsiden)

ROAMING-GYSER PÅ VEJ HOS TDC

TDC-chef Pernille Erenbjerg venter nu en stabil indtjening for TDC. De kommende måneder vil vise, hvordan kunderne vil tage imod de prisstigninger, TDC har varslet som følge af EU's nye regler for dataroaming. (Side 8)

DANSKE PENSIONSKRONER SKAL ARBEJDE I AFRIKA

Formuepleje er ved at lancere en ny fond, der skal investere i afrikanske landbrug syd for Sahara. Det fortæller Formueplejes administrerende direktør, Niels B. Thuesen. (side 12)

DANSK FINTECH-VIRKSOMHED KØBER OP

Danske Altapay, der leverer betalingsløsninger til detailvirksomheder, har købt den engelske betalingstjeneste IPS for et "pænt tocifret millionbeløb". (Side 13)

MÆRSK-FORMAND: SLØV LOVGIVNING KVÆLER DIGITALISERING

Mærsks bestyrelsesformand, Jim Hagemann Snabe, mener, at teknologien udvikler sig hurtigere end lovgivningen, og at der er brug for mere eksperimenterende lovgivning. (Side 14)

HSH NORDBANK PÅ JAGT EFTER DANSK SOL OG VIND

Den tyske erhvervsbank HSH Nordbank ser frem mod en tidobling af den danske forretning. Bæredygtig dansk energi kan blive en kerneforretning i HSH Nordbanks grønne portefølje. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

SKANDIA PENSION VIL INVESTERE I VELFÆRD

Pensionsselskabet Skandia vil investere op mod en halv mia. kr. i sociale investeringer, der skal hjælpe det offentlige med velfærdsopgaver. Hos Finanstilsynet er der dog skepsis. (Forsiden og side 10)

HEDESELSKABET LUKKER I ABU DHABI EFTER TAB

Det Danske Hedeselskab lukker nu den del af forretningen i Abu Dhabi, der anlægger grønne områder, efter tab. Selskabet vil dog fortsat tilbyde pleje og vedligeholdelse af grønne områder. (Side 3)

DETAILHANDLERE JAGTER NYE FINANSIERINGSMODELLER

Mad- og dagligvareprojekter bruger crowdfunding og andre alternative modeller til at skaffe finansiering til nye projekter. Blandt andet har Coop søsat et projekt med investeringer i Fejø Frugt og Thise Mejeri. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NOVO NORDISK SKAL SÆLGE NY PRISMODEL TIL AMERIKANSKE INDKØBERE

Der er meget på højkant, når Novo Nordisk skal overbevise den amerikanske kæmpeindkøber Express Scripts om selskabets nye resultatafhængige prismodel. Novo Nordisks finansdirektør, Jesper Brandgaard, siger, at det er for tidligt at dømme Novo Nordisk ude. (Forsiden og side 6)

KAMMERADVOKATEN UDFORDRER RIVALERNE

Kammeradvokaten vil ind på markedet for virksomhedshandler og udfordre de store advokathuse som Kromann Reumert og Plesner. Flere aktører peger på, at der er behov for flere juridiske rådgivere på markedet for virksomhedshandler i Danmark. (Side 8)

TIDLIGERE FALCK-BOSS KØBER SIG IND I PLEJEVIRKSOMHED

Allan Søgaard Larsen, der sidste år blev fyret som Falck-direktør, har lagt tiden i Falck bag sig, og har nu købt sig ind i det nordjyske selskab Blæksprutten, der er privat leverandør af pleje- og omsorgsservices. (Side 9)

/ritzau/FINANS

Niels Fibæk-Jensen, +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  newspaper❯ 

Seneste nyheder