Network Capital Group Holding - Orientering om afnoteringsproces med den 20. oktober 2017 som sidste handelsdag

Udgivet den 20-09-2017  |  kl. 14:34  |  

 

Bestyrelsen i Network Capital Group Holding A/S kan oplyse, at selskabets aktionærer på en ekstraordinær generalforsamling den 24. juli 2017 har besluttet at slette selskabets aktier fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen.

Bestyrelsen kan ligeledes oplyse, at Nasdaq Copenhagen den 20. september 2017 har imødekommet selskabets anmodning om afnotering af selskabets aktier fra Nasdaq Copenhagen.

Sidste handelsdag for Network Capital Group Holding A/S aktier på Nasdaq Copenhagen er således af Nasdaq Copenhagen fastsat til 20. oktober 2017.

Bestyrelsen henleder opmærksomheden på, at aktionærer frit kan vælge mellem at forblive aktionærer i Network Capital Group Holding A/S eller at afhænde deres aktier ved salg i markedet (dog senest på den sidste handelsdag).

Endvidere henledes opmærksomheden på, at efter at selskabets aktier er blevet slettet fra handel og officiel notering, vil der ikke længere være et reguleret marked for og en officiel prissætning af selskabets aktier, hvilket vil kunne vanskeliggøre mulighederne for at handle med selskabets aktier.

Ligeledes vil selskabet efter afnoteringen ikke længere være underlagt de oplysningskrav og krav til regnskabsrapportering, der gælder for børsnoterede selskaber. I stedet vil selskabet være underlagt de oplysningskrav, der følger af regnskabs- og selskabslovgivningen for ikke-børsnoterede selskaber

    

Med venlig hilsen 

Network Capital Group Holding A/S

Direktør Jesper Bak

Telefon: +45 51 30 75 78

Email: jb@ncgh.dk

Vedhæftede filer:

170920_Meddelelse om afnotering.pdf

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder