Q1 meddelelse - God start i 2017

Udgivet den 26-04-2017  |  kl. 15:06  |  

København, 26. april 2017, 2017-04-26 15:06 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Resume

cBrain fortsætter implementeringen af selskabet vækstplan.

På det danske marked er der fortsat fremgang, hvor cBrain har annonceret ordrer med to nye kunder, Finansforbundet og University College Lillebælt, mens Finansministeriet har meddelt, at man agter at tildele cBrain en kontrakt på et nyt ESDH-system til Finansministeriets koncern. Samtidig er Statsforvaltningen blevet tildelt digitaliseringsprisen 2017 for løsningen Familiens livssituation, som er baseret på cBrains F2-software.

I Tyskland fortsætter implementeringen af F2 hos den første kunde, og i UK er HR-afdelingen i Liverpool City gået succesfuldt i drift. Kort før jul kunne cBrain annoncere det første pilotprojekt i Washington, og dette projekt skrider fremad. I USA har cBrain endvidere styrket sin organisation ved at ansætte Aaron Snow, som kommer fra White House General Service Administration (GSA).

cBrains forretning

cBrain udvikler og markedsfører to softwareprodukter: F2, som er et digitalt produktionssystem bygget til offentlige myndigheder, og M4, som er et integreret CRM-system og digital medlemsplatform.

M4 var det første produkt, som cBrain udviklede, og det har opnået en betydelig succes i Danmark, hvor mange fagforeninger i dag anvender produktet til styring af kunderelationer og digitalisering af komplekse fagprocesser (CRM), herunder organisationsstruktur, administration, økonomistyring, booking, kommunikation og selvbetjening.

F2 repræsenterer en ny type standardsystem, som understøtter en fuld digitalisering af arbejdet hos offentlige myndigheder, herunder sagsbehandling, dokumenthåndtering, kommunikation, vidensdeling og forvaltningsprocesser samt understøttelse af myndighedernes særlige krav i relation til journalisering og arkivering. I forbindelse med F2 tilbydes endvidere et komplet proces-lag, som gør det muligt for F2 at erstatte de store traditionelle fagsystemer, herunder digitale selvbetjeningsløsninger til borgere og virksomheder.

cBrain ser fortsat en god udvikling for begge produkter. cBrains internationale vækstplan og investeringer tager udgangspunkt i F2-produktet, hvilket bl.a. hænger sammen med, at cBrain har en særlig stærk referenceposition i den danske offentlige sektor, hvor mere end halvdelen af alle ministerier kører F2, samtidig med at Danmark er førende internationalt, hvad angår offentlig IT.

Danmark

cBrain har indgået aftale med Forsikringsforbundet om leverance af en ny digital platform, baseret på cBrains M4 CRM og medlemssystem samt cBrains F2 sagsbehandlingsløsning. Den nye digitale platform til Forsikringsforbundet skal bl.a. understøtte medlemsadministration, økonomi, kursus, sagsbehandling samt selvbetjening for medlemmer.

Løsningen til Forsikringsforbundet svarer til de løsninger, som cBrain tidligere har leveret til bl.a. Djøf, Danmarks Lærerforening, Dansk Psykolog Forening, Dansk Socialrådgiverforening, Farmakonomforeningen, Gymnasieskolernes Lærerforening og Lægeforeningen.

Ordren viser, at cBrain fortsat vinder markedsandele som leverandør til fagforeninger, og at cBrain har en solid konkurrenceposition i form af den integrerede F2 og M4-løsning.

I marts annoncerede cBrain en aftale med University College Lillebælt om leverance af F2 Sags- og dokumenthåndtering som ny digital platform. F2 skal understøtte uddannelsesorganisationens administrative arbejdsprocesser herunder håndtering af studentersager og personalesager.

cBrain oplever en stigende interesse fra undervisningsinstitutioner, og med University College Lillebælt er der nu fire større uddannelsesorganisationer, som har valgt F2 som digital platform. De øvrige tre er Professionshøjskolen Metropol, IT-Universitetet og Roskilde Universitet. 

Statsforvaltningen vinder digitaliseringsprisen 2017 baseret på F2

Ved den årlige digitaliseringskonference i Århus vandt Statsforvaltningen dommernes specialpris for løsningen Familiens livssituation. Løsningen, som understøtter 180.000 sager om året, er med til at favne hele familiens livssituation ved en skilsmisse eller separation. Løsningen, som er baseret på cBrains F2-software, vender sig ud mod borgerne med henblik på at yde god borgerservice og at forstå borgernes behov i en svær situation.

Det er anden gang, at digitaliseringsprisen tilfalder et projekt baseret på F2. Første gang var i 2011, hvor Transportministeriet samt Klima- og Energiministeriet vandt digitaliseringsprisen for de effektiviseringsgevinster, som ministerierne havde opnået i forbindelse med implementering af F2- løsningen i departementerne.

Traditionelt er løsninger i den offentlige sektor baseret på store og lange projekter, hvor software tilpasses individuelle behov. I modsætning hertil, er F2 fra starten designet og bygget til offentlige myndigheder, samtidig med at F2 er et 100% standardsystem.

Når Statsforvaltningen tildeles årets digitaliseringspris, og dermed den anden F2-baserede tildeling, er det derfor en meget vigtig anerkendelse for cBrain og F2-produktet. Det underbygger, at med F2 har cBrain formået at udvikle en ny type software, og en ny tilgang til digitalisering baseret på standardsoftware, som skaber markante resultater. 

Internationalt

I september 2016 annoncerede cBrain en aftale om at implementere F2-produktet hos en afdeling i en stor styrelse i den tyske centraladministration. Der er tale om en ret omfattende løsning, hvor cBrain både leverer F2-basis systemet og et komplekst fagsystem, som opsættes ved hjælp af F2-proceslaget.

Projektet skrider planmæssigt fremad, og cBrain forventer, at leverancen på sigt vil give cBrain en første og meget vigtig referencekunde på det tyske marked.

I UK er HR-afdelingen i Liverpool City Council gået succesfuldt i drift på deres nye F2-baserede løsning, som understøtter HR-sagsbehandling og personaleadministration.

Løsningen til Liverpool City Council leveres som en cloud service, baseret på cBrains Council-as-a- Service (CaaS) koncept, og er en vigtig reference med henblik på at udbrede F2 som cloud service til kommuner og byer.

I Washington har cBrain påbegyndt sit første pilotprojekt. Der er tale om en højt profileret myndighed i den amerikanske centraladministration i Washington, og formålet er at afprøve F2-produktet i relation til en række konkrete forretningsprocesser.

cBrain investerer betydelige ressourcer i selskabets internationale vækstplan, og det er en vigtig milepæl, at cBrain nu har mulighed for at afprøve produktet hos en amerikansk myndighed.

Som følge af præsidentvalget i USA sker der en del ændringer i ministerier og styrelser, ligesom fremdriften i bl.a. IT-projekter kan være lavere end normalt. På den baggrund har cBrain ikke forventninger om, at pilotprojektet gennemføres på kort tid. Men samtidig noteres det, at netop cBrains pilotprojekt er blandt de projekter, som den nye ledelse ser ud til at fastholde og videreføre.

Udvidelse i USA

cBrain øger fortsat sine eksportinvesteringer og har besluttet yderligere at styrke sin indsats i USA. På den baggrund har cBrain ansat Aaron Snow som Chief Operating Officer (COO) i selskabets amerikanske datterselskab, cBrain North America.

Aaron er Presidential Innovation Fellow og tidligere Executive Director i den amerikanske digitale taskforce 18F i Washington. Hos 18F hjalp Aaron myndigheder i den amerikanske centraladministration med at udvikle og implementere digitale løsninger og services. I forlængelse heraf arbejdede Aaron som Deputy Commissioner og grundlægger af the Technology Transformation Service (TTS), som er en myndighed under the White House General Service Administration (GSA).

I maj 2016 blev Greg Godbout ansat som co-founder og CEO for cBrain North America. Greg var den første Executive Director for 18F, og her arbejdede Greg tæt sammen med Aaron, som på det tidspunkt var COO i 18F. Ansættelsen af Aaron betyder derfor, at cBrain North America nu har et særdeles erfarent ledelsesteam på plads i USA.

 

Med venlig hilsen 

Per Tejs Knudsen, CEO

 

 

 

 

 

 

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:46 Europa/lukning: Unibrew bragede i vejret i fladt marked
17:42 Trifork-aktionærer vedtager mindre navneændring
17:16 Stoltenberg: Nato enes om at sende mere luftværn til Ukraine
17:06 Unibrew lægger knap 4 mia. kr. til markedsværdi efter største stigning i 15 år
17:04 Fredagens obligationer: Bekymring og rentefaldt vendt til lettelse og rentestigninger
17:03 Fredagens aktier: Unibrew i hovedrollen med største stigning i 15 år efter opjustering
16:42 Amerikansk Widex-chef kan godt se sig i VA igen - men ingen beslutning truffet
16:34 ECB-medlem: Europa kan trykke på renteknappen før USA men forskellen vil kunne mærkes
16:23 American Express tiltrækker kvalitetskunder og slår forventninger i første kvartal
15:57 Ørsted indgår endelig aftale med partner om køb af resten af amerikansk vindprojekt
15:46 USA/åbning: Netflix falder tungt i blandet amerikansk aktiestart
14:18 USA/tendens: Futures retter sig efter store fald tidligt fredag - Netflix i fokus
13:05 Procter & Gamble tjente mere end ventet men skuffer med salget
13:03 Valuta: Usikkerhed styrker schweizerfranc - og yoyo i euro-dollar
12:20 Europa/aktier: Unibrew og L'Oreal til tops i konfliktfyldt aktiemarked
11:56 Obligationer/middag: Bekymringer for situationen i Mellemøsten bag beskedent rentefald
11:44 Aktier/middag: Unibrew i vejret og positiv afsmitning på Carlsberg i negativt aktiemarked
11:37 Unibrew ser fortsat flad volumenvækst trods god start på året
10:25 Unibrew er foran planen: Produktionen i nytilkøbte bryggerier er kommet op i gear
09:45 Iransk embedsmand efter muligt angreb: Ingen planer om gengældelse