Få et fast afkast på 9% pr. år.

Udgivet den 08-12-2016  |  kl. 11:33  |  

Du skulle måske overveje investering i ejendomsprojekter i sikre områder.

Efter succesfuldt at have hjulpet en række byggeselskaber omkring finansiering af mindre ejendomsprojekter i det forløbne år, er vi nu klar med et par projekter i eget regi.

Der er tale om en række mikro projekter i størrelsen 5-7 mio. kroner, som vi inviterer en håndfuld investorer til at deltage i per projekt. Herudover deltager vi selv aktivt i udbuddet. Restfinansieringen ligger i Ringkjøbing Landbobank.

Vi udbyder denne investering igennem DRAUPNIR Ejendomme i form af en miniobligation knyttet op på det enkelte projekt. Dette med frigørende virkning for DRAUPNIR EJENDOMME ved afslutning af de enkelte projekter.

Der er altså ikke tale om at spekulere i udskydelse af skat, men rent afkast!

Første projekt

Der er tale om en større villa som saneres og der opføres efterfølgende en moderne ejendom med to ejerlejligheder. Hver lejlighed er på ca. 120 m2 med én have.

Lejlighederne er beliggende i Risskov ved Århus. Risskov er et af Danmarks mest eftertragtede villa områder tæt ved vandet og skov. Efterspørgslen er stor og priserne i området er stærkt stigende.

Lejlighederne er designet så de appellerer både til en børnefamilie eller et ægtepar og opføres af et af landets førende byggefirmaer.

Fast afkast på 9% pr. år.

Der udstedes en miniobligation. Lånet indfries efter projektet er afsluttet. Dog minimum 9% uanset om projektet afsluttes efter eks. 9 måneder.

Ønsker du at høre mere om projektserien og dine muligheder for at deltage, så kontakt os her.

Udgivet af: Draupnir

Tags:  Pension❯ 

Relaterede nyheder

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
16:50:02

 
0,00%
 
18:54:01

 
0,00%
 
16:50:02

 
0,00%
 
18:54:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder