Tirsdagens aviser med Nordea, Danske Bank og SAS

Udgivet den 21-03-2017  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

MAKKERPAR SÆLGER FLYFIRMA FOR 500 MIO. KR.

Efter ni år og årlige vækstrater over 30 pct. sælger Thomas Ibsø og Peter Lyager TP Aerospace for mindst 500 mio. kr. Selskabet, der sælger reservedele til fly, vil i verdenstopklasse. Det skal den nye ejer, kapitalfonden Catacap, hjælpe med. (Forside, side 6-7)

NORDEA GÅR FRI FRA MIA.-BØDE EFTER PANAMA-KULEGRAVNING

Nordea slipper for sanktioner, efter Finanstilsynet og det svenske tilsyn har undersøgt storbankens rolle i forbindelse med Panama-papirerne. Tilsynet ser ingen grund til at gå videre med undersøgelserne og har sendt et afslutningsbrev. (Side 8)

PARKENS AKTIEKURS BURDE LIGGE HØJERE

Parkens aktiekurs har ikke rykket sig synderligt siden fusionen mellem Parken Sport & Entertainment og Parken Venues i 2012. Meget taler for, at kursen burde ligge højere, mener aktieanalytiker. (Side 9)

KMD-REGNSKAB SKUFFER

2016 blev et skidt år for KMD, som oven i utilfredse kunder nu også må notere økonomisk nedtur. Topdirektøren havde håbet på mere men pointerer, at der har været nogle omkostninger, som det var nødvendigt at tage. (Side 10)

BLUEGARDEN SOLGT TIL NORDMÆND I MILLIARDHANDEL

Norske Visma har igen købt en dansk virksomhed med Mogens Elsberg i spidsen. Denne gang er det et køb af outsourcingvirksomheden Bluegarden, der specialiserer sig inden for personaleadministration og løn. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

MILLIARDER HVIDVASKET I DANSKE BANKER

Milliarder af kroner, der tilhørte lyssky selskaber i skattely og som ifølge myndighederne i flere lande stammer fra kriminalitet, er over flere år overført til konti i Danske Bank og Nordea. Blandt andet gennem en bank i Moldova. Ifølge ekspert kan bankerne have overtrådt hvidvaskloven. (Forside, side 4-8)

RAMBØLL VINDER MEGAKONTRAKT PÅ FEMERN-TUNNEL

Et ingeniørkonsortium med Rambøll i spidsen har vundet en kæmpekontrakt som rådgiver for statslige Femern A/S på byggeriet af Femern-tunnelen. En opgave til 850 mio. kr. (Side 9)

FLOT PARKEN-REGNSKAB SKÆMMES AF FITNESS.DK

Parken Sport & Entertainment kom ud af 2016 med et overskud på 120,7 mio kr. før skat. Overskuddet kunne dog have været dobbelt så stort, hvis ikke det havde været for en kæmpe nedskrivning i Fitness.dk på 120 mio kr. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SAS ER UNDER DET STØRSTE PRES

Lavprisselskaberne flyver tæt på hjemmebanen for SAS. Det presser indtjeningen i det skandinaviske flyselskab, der skal spare yderligere for at håbe på at få en del af de kommende års vækst. (Forside, side 8-9)

NORDISK FILM SER MULIGHEDER FOR FLERE BIOGRAFER I SVERIGE

Nordisk Film tager nu kampen op med det svenske marked og Nordeuropas største biografkæde. Over de næste tre år vil den danske isbjørn åbne to biografer i Malmø og Uppsala, mens der også er planer om en biograf i Stockholm. (Side 6-7)

FITNESSNEDTUR I PARKEN

Fodboldklubben FC Københavns deltagelse i Champions League var hovedårsagen til, at Parken Sport & Entertainment kom ud af 2016 med et overskud før skat på 120,7 mio. kr. Det oplyser selskabet i sit årsregnskab. Resultatet kunne have været meget bedre, var det ikke for en stor nedskrivning på goodwill vedrørende fitnesskæden Fitness.dk. (Side 11)

BORG AUTOMOTIVE SOLGT TIL SCHOUW & CO.

Det familieejede Borg Automotive er blevet solgt til industrikonglomeratet Schouw & Co. Ejeren, Søren Toft Jensen, og hans fond, BorgFonden, har valgt at sælge det indbringende familiefirma som værdisættes til 1,15 mia. kr. (Side 11)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  newspaper❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
26/04/18

 
0,00%
 
27/04/18

 
0,02%
 
26/04/18

 
0,00%
 
27/04/18

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder