Torsdagens danske avisuddrag med kommunalvalg, Novo og dankort

Udgivet den 23-11-2017  |  kl. 06:42  |  

BØRSEN

S-BORGMESTRE VIL SÆTTE SKATTEN OP

Mindst fire S-borgmestre vil hæve skatten efter tirsdagens valgsejr. I Odense vil man bruge pengene på "rå velfærd", mens Venstre kalder planen om højere skatter for uambitiøs. (side 20-25)

JYSKE BANK TROR DANKORTET ER PÅ VEJ I GRAVEN

I Jyske Bank forbereder direktør Peter Schleidt sig på, at dankortet taber til Mobilepay og Apple Pay. - Vi er i tvivl om Dankortets fremtid, siger han. (side 6-7)

FRUERGAARD: TABLETTER EN KÆMPE MULIGHED

Novo Nordisk topchef ser tablet-markedet som en kæmpe mulighed, som vil være mere end velkommen hos betalere og patienter i USA. (side 10)

GEORG JENSENS TAB LØBER OP I EN KVART MILLIARD

Tabene hober sig op i Georg Jensen, og julehandlen er nu afgørende. Men ny topchef ser ikke behov for drastiske indgreb. (side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

OLIERIGMAND MÅ BETALE HØJ PRIS FOR REDNING AF LIVSVÆRK

Jørgen Hallundbæk, der har skabt sin formue gennem den tidligere vækstkomet Welltec, har reddet den pressede olievirksomhed på stregen med en refinansiering. (side 6-7)

JENS KLARSKOV KÆMPER FOR ARBEJDSKRAFTEN

Flertallet i Folketinget er på afveje, når det gælder om at tiltrække udenlandsk arbejdskraft, mener Dansk Erhvervs topchef, Jens Klarskov. (side 12-13)

VERDEN GØR KLAR TIL ENDNU EN HANDELSFIASKO

Efter snart et kvart århundredes eksistens har WTO leveret flere fiaskoer end succeshistorier. (side 14-15)

BERLINGSKE BUSINESS

DANISH CROWN EKSPANDERER TIL KINA

Danish Crown vil åbne sin første fabrik på verdens største fødevaremarked, Kina, for at få del af det voksende efterspørgsel efter udenlandsk kød. (Forside + side 14-15)

RYANAIR-PILOTERNES TÅLMODIGHED ER SAT PÅ PRØVE

Utilfredsheden blandt lavprisselskabet Ryanairs piloter er de seneste uger steget markant, og flere piloter står nu offentligt frem med fagforeninger i ryggen. Piloterne kræver en faglig forhandling med Ryanairs ledelse. (Side 6)

KAMMERADVOKATEN KAN MISTE HALVDELEN AF SIN OMSÆTNING

Kammeradvokaten risikerer en halvering af sin årlige omsætning, fordi regeringen vil gøre op med Kammeradvokatens næsten monopolstatus og overvejer at sende Kammeradvokatens opgaver i udbud eller at hjemtage opgaverne, så staten selv vil løse dem. (Side 10-11)

WESTMARKET UDFORDRES AF UTILFREDSE STADEHOLDERE

Stadeholdere i det kriseramte WestMarket mener, at ledelsen har lovet ting, den ikke kan holde, og truer med at lukke sine butikker, hvis det ikke bliver bedre. (Side 12-13)

NOVO NORDISK ANKLAGES FOR VILDLEDNING AF AKTIONÆRER

Novo Nordisks investorer anklager selskabet for, at topledelsen har tilbageholdt viden om en nærtstående priskrig på det amerikanske insulinmarked. (Side 18)

/ritzau/FINANS

Søren Dahl

Tags:  newspaper❯ 

Seneste nyheder