Udvikling af ejendomskomplekset Papirfabrikken Silkeborg

Udgivet den 14-12-2016  |  kl. 10:16  |  

Nasdaq Copenhagen                                                                                                                                 

  

Silkeborg, den 14. december 2016
Fondsbørsmeddelelse nr. 6 / 2016

 

Vedr.:           Udvikling af ejendomskomplekset Papirfabrikken Silkeborg.

I lokalplan 10-004 "Centerområde på Papirfabrikken Silkeborg" er der givet tilladelse til opførelse af et højhus på 70 m. Selskabets ledelse har gennem en periode undersøgt mulighederne for at udnytte denne byggeret. Herunder har ledelsen vurderet muligheden for at afhænde byggeretten helt eller delvist. 

Selskabet vil inden udgangen af året ansøge Silkeborg Kommune om en række nødvendige dispensationer til lokalplanen, herunder dispensation til at opføre et parkeringshus på Papirfabrikkens område.

Selskabets ledelse har indgået en hensigtserklæring om et muligt salg af byggeretterne til en større investor og salget er betinget af en række forhold, herunder at de ovennævnte dispensationer imødekommes.

Det forventes ikke, at der vil kunne indgås en endelig aftale i indeværende regnskabsår, og den betingede aftale vil derfor ikke påvirke selskabets resultatforventninger for 2016.

Eventuelle henvendelser vedr. nærværende fondsbørsmeddelelse bedes venligst rettet til bestyrelsesformand Henrik Lyhne eller adm. direktør Kent Madsen.

Med venlig hilsen
Silkeborg IF Invest A/S

Kent Madsen                        Claus Christensen
Adm. direktør                       Økonomidirektør

Vedhæftede filer:

6. Udvikling af Papirfabrikken (20161214).pdf

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder