Skaber du merafkast på dine investeringer ?

 

Så kan du handle kurtagefrit og samtidig tjene ekstra på alle dine handler, hvis der er nok personer, der følger dig

 

Er du blandt de dygtigste i klassen til at investere ?

Så kan du bytte dine faste handelsomkostninger ud med lukrative indtægter !

Det eneste du skal gøre, er faktisk bare at handle som du plejer, og så skal der være minimum 12 personer, der følger dig.

Lyder det for godt til at være sandt ?

Intet mindre. Det er faktisk belønningen til dig som viser vejen over for andre investorer som derved kan kopiere dine handler live og automatisk. Det er fair og en fordel for alle.

Du kan som udvalgt investeringsekspert - vi kalder det for en "Copy Trader Master", få et ekstraordinært udbytte, af det revolutionernede investeringskoncept "Copy Trading", som vi udbyder. Det er ikke bare endnu et investor forum hvor man kan vise en portefølje frem, men som ingen reelt kan drage nytte af. 

Med vores "Copy Trading" koncept kan investorer aktivt med live handler følge udvalgte investeringseksperter, efter samme princip som du kender fra sociale netværk. Man kan kommunikere og dele viden, erfaring og værktøjer inden for investering, direkte mellem hinanden til glæde for alle i netværket og uden om de traditionelle eksperters produkter fra banker, fonde og mæglere. 

Interesseret ?

Så skal du sende dine investeringsresultater og kontakt info til Martin Lykke på mail: [email protected]

Du er også velkommen til at ringe til Martin Lykke for at høre nærmere på tlf: 8830 0006

Når vi har modtaget info gennemgår vi dine resultater, undersøger om du kan komme i betragtning og vender tilbage til dig. Det er uforpligtende og information som modtages betragtes som fortroligt og behandles med fuld diskretion. Der er ingen garantier for at blive godkendt som "Copy Trader Master".

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Det revolutionerende investeringskoncept "Copy Trading" er en realitet grundet et nytænkende samarbejde mellem tre unikke specialister

NPinvestor udbyder i samarbejde med det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. og Erik Damgaards online trading platform Straticator dette banebrydende og innovative investeringskoncept og mobile tradingplatform, hvor private investorer og investeringseksperter alle vil kunne opnå nye og hidtil usete fordele og muligheder for investeringer. 

 

NPinvestor.dk sørger via sine digitale kanaler målrettet private investorer og generelt investerings miljøet kombineret med din erfaring og viden fra finansmarkederne gennem mange år, for kommunikationen til markedet og alle de interesserede som vil vide mere om hvad konceptet indeholder, hvordan man bliver kunde, hvordan man bruger tradingplatformen, afholder investor møder og seminarer. 

 

Abshire-Smith Global Ltd. er reguleret af det britiske finanstilsyn FCA, og har licens i hele EU til at udbyde handel med aktier, indeks, CFDer, FX, futures, optioner, etc.

 

Straticator er udviklet af Erik Damgaard og hans team. Det er en mobil online tradingplatform hvor investorer automatisk på deres egen konto kan følge en eller flere Copy Trader Masters handler og strategier.

 

Alle profiterer af "Copy Trading" investeringskonceptet 

Filosofien er at give dygtige investorer nogle ekstra fordele ved at vise vejen med deres egne handler så vi andre kan kopiere samme handler automatisk. Derfor tilbydes dygtige investorer en særlig belønning med at kunne handle kurtagefrit og endda tjene ekstra på alle sine handler - foruden det afkast som selve investeringsstrategien giver. Således kan dygtige traders kan tjene ekstra på den volumen, som de skaber ved at andre følger dem, samtidig med at de investorer som ønsker at følge handlerne kan profitere fra samme handler da de følges automatisk. mens investorer, der bare ikke har tiden, kan få gavn af profitable handler og dermed også tjene ekstra penge og sprede risiko. Formålet er, at alle får gavn af konceptet. 

Vil man passivt følge en anden trader, så udvides spreadet, og det er den merindtjening, som fordeles i et forhold mellem trader og NPinvestor.dk Trading.

I Straticator kan man som trader både handle manuelt eller bygge sin egen investerings robot. Succesrige traders, der også er Copy Trader Masters, kan få hjælp til at automatisere deres handler via robotfunktionen, hvis det ønskes.

Vi er i en rivende udvikling, så udbuddet af instrumenter, der kan handles, stiger hele tiden, og det er til konkurrencedygtige priser.

 

Har du en "Copy Trader Master" i maven ?

 

Måske er du den næste investeringsekspert som kan tilslutte sig teamet af dygtige investorer som viser vejen til afkast også for andre investorer.
 
En dygtig investor har som oftest solid erfaring med at handle på de finansielle marked, og kan fremvise veldokumenterede afkast og har lyst til at drive sin egen investeringsbutik til glæde for sig selv og andre investorer.
 
Der stilles ingen krav om tidligere eller nuværende ansættelse i en finansiel virksomhed som bank eller børsmæglerselskab, ligesom man sagtens kan have normalt arbejde afhængigt af, om det går ud over afkastet.

Det er en fordel hvis du er behagelig at arbejde sammen med, og har lyst til at komme ind i et udviklingsmiljø, hvor alle parter i en positiv ånd udvikler vinderkonceptet - "Copy Trading" - den nye generation for online trading. En "Copy Trader Master" skal naturligvis også kunne redegøre skriftligt for sin investeringsstrategi som skal være aktiv. 

Personer der handler aktivt med succesrige resultater skal med andre ord blot fortsætte med det – og så blive belønnet ved at tjene ekstra penge til andre investorer og til sig selv.

 

Vi tilbyder en professionel løsning, som gør at vores "Copy Trader Mastere" giver de professionelle forvaltere baghjul både hvad angår gennemsigtighed og grundlag for resultater

 

 

Tilbuddet er først og fremmest til aktive investorer, der selv skaber resultater. Vi driver en juridisk konstruktion, en tradingplatform med moderne teknologi udviklet af professionelle folk med resultater i verdensklassen samt en marketingplatform, som den enkelte "Copy Trader Master" får mulighed for at benytte i vid udstærkning til at udbrede sine resultater, strategi, præsentere sine aktiviteter og ikke mindst være imødekommende, åben og informerende over for følgere og investorer som er interesserede i at vide mere. Det er vores grundliggende DNA at vi søger mest mulig gennemsigtighed, åbenhed og fair vilkår for alle involverede, hvorfor det unikke er at investorer som følger en eksperts handler automatisk har adgang til al historik tilgængelig - og man kan følge alle aktiviteter "live" døgnet rundt - 24/7. Dertil er der alle muligheder for at investorer kan vælge at ændre eller justere i de handler som foretages, hvis man ikke ønsker at følge alle "Copy Trader Masterens" handler eller måske foretrækker andre indstillinger så som stop loss, take profit, gearing mm. Det giver maksimal fleksibilitet og en løsning som kan tilpasses enhver investors krav og profil.

Vi stiller blogs, chats, annoncer, nyhedsbreve mm. til rådighed på NPinvestor.dk, så du kan promovere din investeringsstrategi, ligesom din indsats er bakket op af markedets bedste salgsfolk til private investorer.

Vi afholder løbende investor arrangementer, hvor det er muligt at fremvise sine resultater.

Fordele

 • Gode resultater tiltrækker flere investorer som kopierer og kan derved øge ekstra indtjeningen for "Copy Trader Master"
 • Tradingplatform indeholder alle faciliteter og stigende udbud af produkter
 • Juridisk platform med global udbredelse
 • Marketingmæssig platform via NPinvestor.dk
 • Salgsfolk i topklasse
 • Sparring i en positiv ånd
 • Adgang til et internationalt marked
 • Mulighed for stor ekstra indtjening

 

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

Guideline for at komme i betragtning som "Copy Trader Master", hvor du kan handle kurtagefrit og istedet tjene penge på at handle

 • Opretter sig selv som kunde og indsætter penge på en konto – al handel sker fra live konti
 • Veldokumenterede og solide resultater fra tidligere handel
 • Mindst 1 måneds handel på Straticator med positivt afkast
 • Aktivt handlende
 • Kan beskrive handelsstrategien
 • Gerne aktiv med at skabe kunder
 • Behagelig at arbejde sammen med
 • Har et langsigtet perspektiv

 

Sådan kommer du igang

Du skal sende dine investeringsresultater og kontakt info til Martin Lykke på mail: [email protected]

Du er også velkommen til at ringe til Martin Lykke for at høre nærmere på tlf: 8830 0006

Når vi har modtaget info gennemgår vi dine resultater, undersøger om du kan komme i betragtning og vender tilbage til dig. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyhedsbrev trading

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Trading.


 

 

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og Abshire-Smiths kunder kan tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. Der henvises generelt til ansvarsfraskrivelse og vilkår nederst på siden. Læs mere om Copy trading og investeringseksperter.

Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast
Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. NPinvestor.dk hjælper det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. og softwareselskabet Straticator med at markedsføre deres services over for kunder via en affiliate aftale. Man opretter sig som kunde hos Abshire-Smith, der ikke yder rådgivning. Man kan ikke blive kunde hos Straticator eller NPinvestor.dk. Investeringerne er gearede og derfor ikke egnet for alle investorer. Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Egnethed
Du skal gøre op med dig selv hvorvidt investering via Straticator er egnet til dig og dit behov. Vi eller partnere tilbyder ingen rådgivning inden for dette område, og vi anbefaler derfor, at du kontakter egne rådgivere, før du træffer den endelige beslutning.

DISCLAIMER
Abshire-Smith Ltd is a company registered in England and Wales under company number 07586851.

Abshire-Smith Ltd is authorised and regulated by the Financial Services Authority under firm reference number 551970. Foreign Exchange (FX) and Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products. They carry a high level of risk to your capital. It is possible to lose more than your initial investment. These products may not be suitable for all investors, therefore ensure you understand the risks involved and seek independent advice if necessary. Abshire-Smith provides services on an execution only basis. We do not provide advice as to the merits of entering into a financial transaction. Abshire-Smith do not accept US clients, retail, institutional or any kind.

The information published within this website is not targeting the general public of any particular country. The content is not intended for distribution to residents in any country where such distribution or use would be in breach of any local law or regulatory requirement