Hvad er hemmeligheden bag det revolutionerende investeringskoncept "Copy trading" ?

"Copy Trading" er en banebrydende og innovativ investeringsform baseret på en ny generation handelsplatform og et unikt investeringskoncept målrettet private investorer ingen i markedet kan matche

Hemmeligheden består i en kombination af et unikt investor koncept, ny teknologi og en strømlinet handelsmetodik som åbner op for helt nye investor muligheder og imødekommer de strenge krav og behov som moderne investorer stiller i dag. 

Nytænkning, nye investor trends og innovativ teknologi åbenbarer alle fordelene i Copy trading

 

 

1. Social trading og "Copy trading"
- koncepter og metodikker som forbinder investorer i netværk på tværs af handelsplatformen således at brugerne kan dele, udveksle og ikke mindst involveres i konkrete investeringsaktiviteter - med det formål at konvertere det almindelige investor forum med fiktive investor porteføljer ud med et aktivt og levende investerings fællesskab - en moderne online investorklub hvor deltagerne kan dele og "kopiere" dvs. følge hinandens strategier og handler aktivt og automatisk

2. Teknologisk paradigmeskift fra 1. generation til 2. generations handelsplatform
- handelsplatformen stiller værktøjer, funktioner og features tilrådighed som gør det muligt for brugerne at få direkte adgang til at overvåge og få indsigt i konkrete strategier hos andre investorer med alle deres handler historisk og live, mens det hele udspiller sig. Dette kan være nyttig som inspiration for egne handler og aktiviteter ligesom det åbner mulighed for at følge en eller flere af andres strategier med den kapital man selv specificerer og med de indstillinger man selv måtte foretrække.

De løsninger og muligheder som vi stiller til rådighed er kun starten af en ny fase med innovation, åbenhed, best cases/praksis, benchmarks og netværk som vil drive måden at investere og pleje sin formue på. 

Handelsplatformen rummer investerings strategier der kan kopieres, som varetages af udvalgte eksperter med forskellige specialer, fokusområder og handelsmetodikker. 

Vælg mellem udvalgte succesrige strategier, hvor du automatisk kan få afkast

 

Når en kunde ønske at benytte faciliteten "Copy trading" betyder det at man kopierer andres strategier som findes i Straticator. Og har man ønske om at justere på strategien individuelt så det passer til sin egen personlige profil, så kan man når som helst ændre f.eks. åbne handler (på specifikke positioner), sætte stop loss og take profit, gearing mm. Det er fleksibilitet og man er i fuld kontrol. 

De udvalgte konkrete strategier kan bidrage med at optimere din formue, portefølje og afkastforventninger. Det er reelle løsninger med stor fleksibelt og gennemsigtighed i forhold til til den traditionelle kapital pleje som findes i Danmark. 

Du får mulighed for frit at placere din kapital i en eller flere aktivklasser fra aktier og valuta til indeks. Successrige strategier og porteføljer er nøje udvalgt og plejet af dygtige og dedikerede investeringseksperter. 

Samtlige historiske og åbne handler på alle strategier kan kontrolleres og overvåges direkte i Straticator handelsplatformen. Det kalder vi gennemsigtighed.

Guidelines - sådan kommer du igang med at "Copy Trade" 

Du opnår i Straticator adgang til alle strategier, som du automatisk kan følge med samme indstillinger, eller du kan vælge at tilpasse og ændre lidt eller meget på indstilingerne, præcist som du ønsker, og når du ønsker det. Alle handler og afkast kan følges live døgnet rundt ligesom du i Straticator også kan vælge selv at handle individuelt i aktier, indeks, valuta og råvarer. 

Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, der er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket:http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Husk at du også kan få support og personlig assistance fra os hvor du via telefonen eller på individuelle møder lærer at benytte systemet. 

 

PLACERES I HØJRE SPALTE:

 

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen

1. Klik på dette link.

2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."

3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
[email protected]

Udfyld formular: 

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Strategier du kan følge

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
12:37:01

 
0,00%
 
12:37:01

 
-1,84%
 
12:37:01

 
0,00%
 
12:37:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Kundefordele

  • Banebrydende investeringskoncept Copy Trading - finansverdens svar på sociale medier og netværk
  • Følg og kopier investeringsstrategier fra anerkendte finanseksperter og dygtige tradere med adgang til historik og live handler, gennemsigtighed, fleksibilitet og personlige indstillinger
  • Unik mobil tradingplatform - Køb og Sælg aktier i CDF-form, aktieindeks, råvarer og valuta
  • Algoritme og robothandel. Køb eller byg din egen børsrobot eller invester i andres
  • Introduktionsmøder og kursus afholdes fast og efter personlig aftale - gratis og uforpligtende
  • Kunder er dækket af den europæiske indskydergaranti
  • Kundeoprettelse sker hos fondsmægleren Abshire-Smith Ltd., som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA 
  • Læs om Vilkår og betingelser for brugere og kunder som ønsker information og benytter de produkter og tjenester som udbydes via NPinvestor Tradings samarbejdspartnere f.eks. oprettelse af en demo konto, live konto, copy trading - læs mere her

 

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og Abshire-Smiths kunder kan tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. Der henvises generelt til ansvarsfraskrivelse og vilkår nederst på siden. Læs mere om Copy trading og investeringseksperter.

Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast
Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. NPinvestor.dk hjælper det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. og softwareselskabet Straticator med at markedsføre deres services over for kunder via en affiliate aftale. Man opretter sig som kunde hos Abshire-Smith, der ikke yder rådgivning. Man kan ikke blive kunde hos Straticator eller NPinvestor.dk. Investeringerne er gearede og derfor ikke egnet for alle investorer. Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Egnethed
Du skal gøre op med dig selv hvorvidt investering via Straticator er egnet til dig og dit behov. Vi eller partnere tilbyder ingen rådgivning inden for dette område, og vi anbefaler derfor, at du kontakter egne rådgivere, før du træffer den endelige beslutning.

DISCLAIMER
Abshire-Smith Ltd is a company registered in England and Wales under company number 07586851.

Abshire-Smith Ltd is authorised and regulated by the Financial Services Authority under firm reference number 551970. Foreign Exchange (FX) and Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products. They carry a high level of risk to your capital. It is possible to lose more than your initial investment. These products may not be suitable for all investors, therefore ensure you understand the risks involved and seek independent advice if necessary. Abshire-Smith provides services on an execution only basis. We do not provide advice as to the merits of entering into a financial transaction. Abshire-Smith do not accept US clients, retail, institutional or any kind.

The information published within this website is not targeting the general public of any particular country. The content is not intended for distribution to residents in any country where such distribution or use would be in breach of any local law or regulatory requirement