Rige muligheder for at få mere at vide, "hands on" og træffe os på personlige møder og investor seminarer
 

Kontakt os direkte på telefon eller mail og på møder rundt om i landet og på kontoret 

Få personlig, uforpligtende og gratis introduktion til mulighederne med det revolutionerende investeringskoncept "Copy Trading", overblik af alle investeringsmulighederne og "hands on" på værktøjerne i trading platformen Straticator.

Introduktionen viser

- hvordan den unikke mobile tradingplatformen fungerer med features og funktioner

- hvordan man kommer igang

- investeringsstrategier man kan kopiere og meget mere.

Vi afholder både faste møder hver uge med op til 5 deltagere eller individuelle møder efter behov.

Tag kontakt til os på telefon 88300 010 eller skriv en mail på [email protected]

Kom og mød os - personligt

Kom til gratis seminar og få masser af ideer og inspiration. Vi gennemgår mulighederne hos NPinvestor Trading, hvor du kan følge anerkendte finanseksperter og børsrobotters handelsstrategier!

Så er du interesseret i investeringer, så er muligheden her. Der kræves intet forudkendskab, blot nysgerrighed og lyst til at handle med værdipapirer.

Der er maksimalt plads til 5 personer, så der er tid og ro til at alle får en ordentlig og grundig introduktion til de nye spændende muligheder med NPinvestor.dk Trading

TILMELD DIG NU - Find den dato der passer dig bedst klik her

Invitation til gratis seminar om nyt og banebrydende investeringskoncept

Målrettet investorer og tradere der søger nye afkastmuligheder og risikospredning. Flere dage at vælge imellem.

 

Spred dine investeringer og tjen penge på Aktier, Valuta, Aktieindex og Råvarer
På handelsplatformen Straticator tilbydes handel i internationale index, valuta og råvarer.
Vi gennemgår handel- og copytrading modulet hvor du kan følge andre investeringsstrategier uden at røre en finger og du får en introduktion til hvordan man bygger sin egen handelsrobot.
Så er du interesseret i investeringer, så er muligheden her. Der kræves intet forudkendskab, blot nysgerrighed og lyst til at handle med værdipapirer.
Der er maksimalt plads til 5 personer, så der er tid og ro til at alle får en ordentlig og grundig introduktion til de nye spændende muligheder med NPinvestor Trading.

Tid: Torsdage kl. 10.00 til 11.30 eller 13.30 til 15.

Seminarer vil blive afholdt på NPinvestor.dk's adresse.

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og Abshire-Smiths kunder kan tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. Der henvises generelt til ansvarsfraskrivelse og vilkår nederst på siden. Læs mere om Copy trading og investeringseksperter.

Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast
Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. NPinvestor.dk hjælper det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. og softwareselskabet Straticator med at markedsføre deres services over for kunder via en affiliate aftale. Man opretter sig som kunde hos Abshire-Smith, der ikke yder rådgivning. Man kan ikke blive kunde hos Straticator eller NPinvestor.dk. Investeringerne er gearede og derfor ikke egnet for alle investorer. Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Egnethed
Du skal gøre op med dig selv hvorvidt investering via Straticator er egnet til dig og dit behov. Vi eller partnere tilbyder ingen rådgivning inden for dette område, og vi anbefaler derfor, at du kontakter egne rådgivere, før du træffer den endelige beslutning.

DISCLAIMER
Abshire-Smith Ltd is a company registered in England and Wales under company number 07586851.

Abshire-Smith Ltd is authorised and regulated by the Financial Services Authority under firm reference number 551970. Foreign Exchange (FX) and Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products. They carry a high level of risk to your capital. It is possible to lose more than your initial investment. These products may not be suitable for all investors, therefore ensure you understand the risks involved and seek independent advice if necessary. Abshire-Smith provides services on an execution only basis. We do not provide advice as to the merits of entering into a financial transaction. Abshire-Smith do not accept US clients, retail, institutional or any kind.

The information published within this website is not targeting the general public of any particular country. The content is not intended for distribution to residents in any country where such distribution or use would be in breach of any local law or regulatory requirement