Robot trading - why wait ?

- computer programmeret trading eksekverer lynhurtige handler, døgnet rundt, 100 % displineret baseret på en veldefineret investeringsstrategi

Robot trading - også kaldet for "algoritme trading" - eller endnu kortere blot "algo trading", udføres når en investeringsstrategi er programmeret til automatisk at eksekvere køb og salg af værdipapirer uden menneskelig indblanding.

Robot trading er baseret på algoritmer – dvs. software programmer som eksekverer køb- og salg transaktionerne under ekstreme data hastigheder inden for alle typer aktiv klasser og værdipapirer - fra FX , indeks, råvarer og aktier baseret på CFD'ere.

 

 

Straticator Algo Trading modul er et professionelt værktøj til at opbygge strategier for algoritmisk trading - også kaldet for "Robot trading". For at opnå optimale resultater er det en fordel med direkte trading adgang til markedet, minimal forsinkelse af eksekvering af handler kombineret med Straticators stærke og sofistikerede algo trading platforms motor og realtime kursdata og grafer giver tradere det optimale miljø for robot trading, der sikrer, at alle transaktioner og modifikationer håndteres til perfektion.

Som de eneste markedet kan vi med Straticator trading platformen tilbyde en række trading tjenester og faciliteter inden for Robot trading kombineret med vores ekspertise. 

Robot trading har fokus på:

- udvikling af egne trading robotter

- køb eller videreudvikling af eksisterende trading robotter

- integration med eksterne robot algoritmers signaler herunder specifikt MT4

- copy trade trading robotter

- undervisning, installation og support af robot trading i at udvikle trading robotter

 

 

Først specificeres strategien og dernæst programmering af algoritmen

 

 

Når en trading robot skal udvikles er forudsætningen at man har en vel defineret investeringsstrategi som kan følges "slavisk". Strategien omsættes herefter til en algoritme, som er i stand til at følge strategiens regler og parametre og deraf genemføre de konkrete trades med køb og salg af det givne værdipapir. 

 

 

 

Der er både muligheder for dem, der kan programmere og dem, der ikke kan.

Det kan være en stor mundfuld at bygge sine egne robotter. Derfor stiller vi en række strategier til rådighed i handelsplatformen Straticator, som man så kan forme ud fra ens egne ønsker og risiko-villighed og lave om til ens egen robot.

Alle strategierne er gennemprøvet, men indstillinger som man anvender indstilles efter ens egne ønsker og tro på, hvordan man skal navigere i det nuværende investeringsmiljø. Vi har gjort en del af arbejdet, nu skal du gøre resten.

Det man gør først er, at man indstiller strategien, som så bliver lavet om til en robot. Man skal ikke kunne programmere på nogen måde for at kunne lave sin egen robot.

Hvis du kan lave en din egen robot eller indstille strategierne på en måde, så de over tid kan give et afkast bedre end markedet, så kan du blive Copy Trader Master. På den måde kan andre følge dine handler, og du kan tjene ekstra penge, men det skal du ansøge om at blive, hvis du ønsker det. Hvis du gerne vil være Copy Trader Master, så kan du læse mere ved at trykke her.

I tabellen med forskellige allerede eksisterende investeringsstrategier findes også trading robotter imellem. Klik videre for at læse mere om de enkelte strategier eller læse mere om, hvordan du laver din egen strategi fra grunden, som så kan omdannes til en robot.

Det kræver ingen programmeringsegenskaber for at kunne lave sin egen robot ved brug af de færdigprogrammerede strategier, men har du nogle spørgsmål, så skriv til [email protected], så kan vi hjælpe dig videre.

Tip: Din robot behøver ikke køre hele tiden. Du kan slå den til og fra, som du har lyst til og ændre parametre, som du vil. Det gøres let i Straticator, hvor du kan pause robotterne eller helt stoppe dem med et klik. Kommer der en stor økonomisk begivenhed eller frygter du reaktioner i markedet, så tryk pause eller luk dine handler ned og stop robotten. Den kan jo bare starte igen senere.

 

Du kan programmere:

Hvis du kan programmere, så kan du lave din egen robot og connecte til os via Straticators API. Du kan også anvende Straticators eget robot-interface. Først laver man en strategi, som så bliver til en robot. Tryk her for at læse mere.

 

 

Du kan ikke programmere:

Hvis du ikke kan programmere, så har vi programmeret nogle strategier for dig, som du så selv kan indstille, og derefter lave om til en robot. Strategierne er brugt med succes og har med de rette indstillinger givet pæne afkast. Strategierne er grundlaget for nogle af de mest succesrige Copy Trader Masters, som du kan følge i Straticator.

Swingtrading: Hvis du gerne vil udnytte markedets svingninger, så har vi de helt rigtige strategier til dig. Du skal selv bestemme, hvor meget markedet skal svinge for, at der handles, og hvilket punkt, der skal handles omkring.

Hvis du gerne selv vil bestemme midtpunktet, som kursen skal svinge om, så skal du trykke her for at læse videre.

Hvis du derimod gerne vil lade et glidende gennemsnit bestemme midtpunktet, så skal du trykke her.

Stigende aktier: Hvis du tror på, at aktiemarkedet eller en enkelt aktie eller råvare skal stige over tid, så kan du med fordel anvende denne strategi. Der handles, når f.eks. et aktieindeks eller en aktie falder tilbage fra sin All-Time High, og sælges igen, når All-Time High nås igen.

Kan med fordel krydres med en fast købsposition i det aktieindeks eller den aktie, som man vil gerne vil handle i.

Du kan læse mere om strategien ved at trykke her.

 

PLUG´N´PLAY robot trading  

Straticator understøtter med "plug and play" robot trading integration og eksekvering med funktionalitet som tillader at koble sig på andre traders robot strategier som er delt i netværket og ad den vej kan man aktivere trading robotten til at handle øjeblikkeligt.  

 

STRATICATOR's scriptsprog
Algoritme strategier baserer sine tradingbeslutninger på et simpelt script og forskellige tekniske indikatorer (f.eks MACD , RSI , STO etc.) Variabler og parametre er defineret af traderen ved hjælp af et let forståelig scriptsprog - du behøver ikke at have en højere uddannelse for at udnytte dine strategier - kun en grundlæggende matematisk forståelse. Med Straticator Script kan du skrive en forretningslogik, hvor du kan henvise til værdierne af indikatorerne og priser. Baseret på disse værdier, kan du foretage beslutning om at åbne eller lukke en position eller holde dig neutral. Programmerings sproget kan også bruges til at skrive personlige indikatorer fra bunden eller modificere et resultat af en indbygget indikator, således at der skabes en ny indikator. Straticator Script er baseret på JavaScript, som er det mest almindeligt anvendte sprog til programmering webløsninger. Hvis du kender JavaScript, Java eller C # vil du finde Straticator Script meget nemt tilgængeligt.

 

 

Smart trading - go robot!

 

 

 

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
[email protected]

Udfyld formular: 

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Strategier du kan følge

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
12:35:01

 
0,00%
 
12:35:01

 
-2,22%
 
12:35:01

 
0,00%
 
12:35:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Kundefordele

  • Banebrydende investeringskoncept Copy Trading - finansverdens svar på sociale medier og netværk
  • Følg og kopier investeringsstrategier fra anerkendte finanseksperter og dygtige tradere med adgang til historik og live handler, gennemsigtighed, fleksibilitet og personlige indstillinger
  • Unik mobil tradingplatform - Køb og Sælg aktier i CDF-form, aktieindeks, råvarer og valuta
  • Algoritme og robothandel. Køb eller byg din egen børsrobot eller invester i andres
  • Introduktionsmøder og kursus afholdes fast og efter personlig aftale - gratis og uforpligtende
  • Kunder er dækket af den europæiske indskydergaranti
  • Kundeoprettelse sker hos fondsmægleren Abshire-Smith Ltd., som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA 
  • Læs om Vilkår og betingelser for brugere og kunder som ønsker information og benytter de produkter og tjenester som udbydes via NPinvestor Tradings samarbejdspartnere f.eks. oprettelse af en demo konto, live konto, copy trading - læs mere her

 

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og Abshire-Smiths kunder kan tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. Der henvises generelt til ansvarsfraskrivelse og vilkår nederst på siden. Læs mere om Copy trading og investeringseksperter.

Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast
Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. NPinvestor.dk hjælper det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. og softwareselskabet Straticator med at markedsføre deres services over for kunder via en affiliate aftale. Man opretter sig som kunde hos Abshire-Smith, der ikke yder rådgivning. Man kan ikke blive kunde hos Straticator eller NPinvestor.dk. Investeringerne er gearede og derfor ikke egnet for alle investorer. Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Egnethed
Du skal gøre op med dig selv hvorvidt investering via Straticator er egnet til dig og dit behov. Vi eller partnere tilbyder ingen rådgivning inden for dette område, og vi anbefaler derfor, at du kontakter egne rådgivere, før du træffer den endelige beslutning.

DISCLAIMER
Abshire-Smith Ltd is a company registered in England and Wales under company number 07586851.

Abshire-Smith Ltd is authorised and regulated by the Financial Services Authority under firm reference number 551970. Foreign Exchange (FX) and Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products. They carry a high level of risk to your capital. It is possible to lose more than your initial investment. These products may not be suitable for all investors, therefore ensure you understand the risks involved and seek independent advice if necessary. Abshire-Smith provides services on an execution only basis. We do not provide advice as to the merits of entering into a financial transaction. Abshire-Smith do not accept US clients, retail, institutional or any kind.

The information published within this website is not targeting the general public of any particular country. The content is not intended for distribution to residents in any country where such distribution or use would be in breach of any local law or regulatory requirement