Danders&More - Din ven på et blodrødt marked

Udgivet den 01-07-2021  |  kl. 08:08  |  

Det sidste år er verden blevet vendt godt og grundigt på hovedet. Boligpriserne svæver efterhånden helt oppe i skyerne, pengene kan ikke længere stå i fred i bankerne, og virksomheder skal hele tiden løbe hurtigere og hurtigere, hvis de vil holde snuden oven vande. For nogle har de nye tider vist sig at være en guldgrube - for andre har de betydet en konstant krisetid.

Men alle kriser kan håndteres. Ofte er det blot et spørgsmål om korrekt fordeling, både af værdier, tid og kompetencer. Og for mange mennesker er det logisk at inddrage flere professionelle kræfter i det hjertebarn, som en virksomhed eller en kapitalreserve som oftest er. Derfor har vi valgt at guide dig igennem junglen af advokathuse, og direkte ind til advokatfirmaet Danders&More. Et stærkt kompetent internationalt advokathus, med speciale i bl.a. ejendomsret, M&A samt IT-ret.

Holder hovedet koldt på et kogende boligmarked

Boligmarkedet er rødglødende i år. Nationalbanken vurderer for nuværende at boligpriserne gennemsnitligt kommer til at stige med mere end 13% bare i år. Det siger sig selv, at den vækst ikke er holdbar i en alt for lang fremtid. Derfor er det særdeles vigtigt, at du som nuværende køber, sælger eller entreprenør allierer dig med et stærkt advokathus, med styr på alle detaljerne af både due diligence, kontraktforhold samt transaktionsforhold. Kort sagt har du brug for advokatfirmaet Danders&More.

Med 3 knivskarpe advokater, der er vant til at varetage juridiske processer, både når det kommer til køb, salg og byggeri af fast ejendom, er du helgarderet, når du først entrerer det blodrøde ejendomsmarked. Med en pragmatisk tilgang til entreprise vil entreprenøren altid stå med de bedste kort på hånden, hvis blot vedkommende har valgt Danders&More. Samtidigt vil du være sparet for fremtidige tvister, der ofte kan være dyre og langtrukne.

Eksperter i M&A

Med afsæt i flere års solidt arbejde i både mindre og mellemstore danske virksomheder samt i multinationale, børsnoterede forretninger rådgiver Danders&More virksomheder i forbindelse med bl.a. kapitalfremskaffelse, børsforhold og generationsskifter. Nøgleordet er optimering, og det gælder lige fra due diligence til kontraktudarbejdelse. Hos Danders&More finder du den M&A rådgiver, der ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Danders&More har mange års erfaring i køb og salg af virksomheder. Her hjælpes klienten hele vejen fra A til Å, og kan altid finde værdifuld rådgivning, uanset om klienten sidder på den ene eller anden side af bordet. Og netop dette adskiller Danders&More fra andre advokatfirmaer. Det er nemlig ikke kun advokater, men også fuldt påklædte forretningsrådgivere, med rig erfaring i at lukke aftaler og gennemføre komplekse transaktioner. Står du over for en fremtidig fusion, så søg en professionel M&A rådgiver og vær sikker på en korrekt og solid proces, som alle er tjente med.

GDPR & IPR - Hvordan og hvorledes?

Persondata, og i særdeleshed loven herom, er blevet en svær størrelse at arbejde med, jo mere digital verden er blevet. Men alle virksomheder har i dag både ansvar, forpligtelser og rettigheder knyttet til netop persondata og dets anvendelighed. Både som forretning, men også som kunder. Danders&More fungerer som din professionelle rådgiver, som med kommerciel forståelse af såvel dit marked som din virksomhed guider dig igennem den jungle af lovgivning, der er vokset op igennem de seneste år. Særligt onlinebaserede virksomheder kan have godt af rådgivning herom.

Det skyldes at kundeforholdet ofte bliver mere "personligt" i den forstand, at der deles en højere grad af oplysninger. Derfor er det også nødvendigt, hvis man driver en onlineforretning, at man har styr på, præcis hvordan kunders data skal behandles. Føler du dig usikker på dette, eller har du spørgsmål vedr. leverance-, udviklings- eller licensaftaler, så tøv ikke med at kontakt Danders&More.

Udgivet af: Penge