Ejendomsinvestering for begyndere

Udgivet den 07-04-2020  |  kl. 23:30  |  

Mangler du noget interessant at investere dine penge i, så kan det være, at det skal være i ejendomme. 

Der er nemlig flere fordele ved at investere sine penge her. Mange går med overvejelser om at lægge deres penge netop her, men ved ikke hvordan de kommer i gang. Det er nemlig en større beslutning at investere i ejendomme og det kræver en startkapital at komme i gang med.

Det kan derfor være en god idé at få noget rådgivning med på vejen, og tilegne sig noget viden i hvordan man kan udlejning af boligen. Herunder finder du de fordele som der er ved at investere i ejendomme, samt en step-for-step vejledning til hvilke overvejelser der er værd at tage inden en ejendomsinvestering. 

5 grunde til at investere i ejendomme

  • Månedlig indkomst
  • Nemt at forstå 
  • Kontrol over investering
  • Sikrere investering 
  • Sikkerhed og husly for fremtiden

Hvilken ejendom skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du finde den rette location til den ejendom, som du ønsker at investere i.  Boligmarkedet er i øjeblikket i stor vækst i storbyerne og mange vælger derfor at lægge deres penge her, i og med at der er en stor efterspørgsel på boliger her.

Derfor skal du ikke være bekymret for at få lejet boligen ud hvis du investerer i en ejendom i byen. Det kan til være gengæld svært at finde en bolig her, og det kan samtidig være en hel del dyrere at investere i en bolig inde i byen.

Hvis du derimod vælger at investere i en bolig i en af de lidt mindre byer, er der et større grundlag for at finde den rette bolig, der lever op til dine krav og præmisser, samt til billigere penge end i storbyerne. Dermed kommer du også hurtigere i gang med at investere i ejendomme. Ligeledes er der også mulighed for at udleje til en rimelig pris, så du får indtjening på din investering.  

Ejendomsmægler og lejekontrakt

Når du har fundet ud af hvilket område, som du gerne vil finde en bolig at investere i, så kan du med fordel opsøge en ejendomsmægler i området. Ejendomsmægleren kan nemlig assistere dig i din søgen på en bolig, og hjælpe dig til at finde den rette, med netop de kriterier som du søger.

Dermed skal du heller ikke bruge så ufattelig meget tid, på selv at lede efter det som du ønsker, men blot blive kontaktet når ejendomsmægleren har fundet noget der passer på kriterierne. Når du har fundet og investeret i den rette bolig, skal der findes en lejer.

I denne forbindelse skal der laves en lejekontrakt til lejeren, så det er tydeligt, hvilken aftale I har om reglerne og huslejen, og så du får et fornuftigt afkast på din investering, samt så du kan sikre dig en passiv indkomst. 

Bliv klogere på investering 

Hvis du ønsker at blive klogere indenfor området, så se mere om ejendomsinvestering her. Du kan blandt andet få flere gode fif til hvordan, du kommer i gang med en investering og andet man skal tage højde for inden man investerer.

Desuden får du tips til hvordan du få mest muligt ud af din investering, finder nye lejere til dine lejemål, samt hvordan du ligefrem kan blive økonomisk uafhængig gennem ejendomsinvesteringer. 

Udgivet af: Penge