Investering i udlejningsejendom: God ide?

Udgivet den 20-12-2021  |  kl. 11:11  |  

Dette indhold er sponsoreret

 

Ejendomsinvestering er noget som alle snakker om de gerne vil, men det er kun meget få der rent faktisk kommer i gang med at investere i ejendomme. Det skyldes, at de fleste ikke rigtigt ved hvordan man kommer igang med at investere i fast ejendom. Mange tror f.eks. fejlagtigt, at det kræver vanvittigt mange penge at investere i ejendomme og lader derfor være med overhovedet at undersøge det nærmere. 

 

Det er meget ærgerligt, da ejendomsinvestering faktisk er et meget smart måde at vokse ens kapital på. Ved f.eks. at investere i en boligzonen.dk kan man leje den ud for mange penge og dermed betale banklånet og tjene lidt penge samtidigt gennem det man tager i leje. 

 

Nogle fordele ved at investere i ejendomme:

  • Boligmarkedet står enormt stærkt og er historisk set altid en god investering
  • Lav risiko. Værdien på din ejendom kommer ikke til pludseligt at falde med 10%, som værdien på f.eks. aktier kan gøre det
  • Med en god investering kan du tjene gode penge bare på driften og værdistigninger på boligen er bare en stor bonus.

 

Investering i lejlighed i København

 

Hvis du vælger den rigtige bolig og god finansiering, så kan du hurtigt komme til at tjene mange penge på din investering i København. Lejligheder inde i centrum af København er naturligvis meget dyre og det vil nok derfor være nødvendigt for dig at søge lidt ud af byen, men gør du dette, så kan du med god sandsynlighed finde en bolig, som er den helt perfekte investering for dig.

 

En god lejlighed at investere i er en hvor du ser potentiale for relativt nemt at kunne leje den ud, samtidigt med at lejen skal være høj nok til at den kan give dig et afkast i drift. Det vil sige, at lejen skal kunne dække alle udgifter til at eje lejligheden og derudover stadig generer overskud til dig. Hvis du lykkedes med denne kombination, så vil sådan en lejlighed være den bedste investering du nogensinde har lavet. Samtidigt med at du hver måned får penge ind på kontoen, så stiger lejligheden også i værdi, hvilket vil sige, at du tjener penge på to fronter gennem denne investering.

 

Hvis du gerne vil investere i en lejlighed, så er det dog meget vigtigt, at du sørger for at gøre dit hjemmearbejde. Det er mange penge du leger med når du investere i en lejebolig, så sørg for at du ikke overser en eller anden dum fejl, og undersøg hvordan boligmarkedet er på det gældende tidspunkt. Alt dette er meget vigtigt, da det ellers kan blive en dyr lærestreg.

Udgivet af: Penge