Kom godt igennem julehandlen uden røde tal

Udgivet den 22-12-2020  |  kl. 00:07  |  

ANNONCØRBETALT

Julehandlen er allerede godt i gang, og det betyder rødglødende kreditkort i landets mange butikker. Men for mange betyder det også røde tal på kontoen, og plejer du år efter år at svede over den travle julehandel, så er der råd at hente lige her. Den digitale långiver KreditNU, der formidler hurtige lån fra din smartphone, giver dig nemlig gode råd til at komme igennem julehandlen så smertefrit som muligt. 

Køb i god tid

Er du typen, der altid køber dine julegaver i sidste øjeblik? Så kan der være gode penge at spare, hvis du vælger at købe dine julegaver i god tid. Blandt andet kan du spare store summer, hvis du f.eks. allerede køber dine julegaver på i november. Det skyldes, at der i november måned er flere store udsalgsdage:

  • Singles Day 
  • Black Friday
  • Cyber Monday

Samtlige udsalgsdage falder i november måned, og de er alle kendetegnet ved at have store rabatter på de mest populære varekategorier.  

Shop online

Der kan være rigtig gode penge at spare ved at købe online, så er du stadig typen, der køber ind i storcenteret, kan du med fordel tjekke webbutikkerne ud i første omgang. I mange tilfælde har de fleste webbutikker altid en særlig udsalgskategori, hvor der er nedsatte varer året rundt. Det finder du sjældent i de almindelige butikker, der helst gerne skulle have plads til nye varer. 

Online shopping har den ulempe, at du ikke kan få varen med hjem med det samme, og så skal der også smides et leveringsgebyr. Dog har de fleste webbutikker i dag gjort leveringen gratis, hvis du køber ind for et minimumbeløb på typisk 400 kroner. Du skal dog selv ned og hente pakken i din lokale pakkeshop, hvis du ikke vil betale for levering til døren.  

Tilmeld dig kundeklubber

Det kan betale sig at være en loyal kunde, for mange butikker - både de almindelige og webbutikkerne har nemlig kundeklubber, der har særlige fordele. Det kan f.eks. være rabatkuponer eller særlige invitationer til eksklusive udsalgsdage, hvor du kan købe varer til nedsat pris. I de fleste tilfælde koster det dig ikke noget at være medlem af en kundeklub, så shopper du de samme steder, kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev eller melde dig ind i deres kundeklub. 

Undersøg dine finansieringsmuligheder

Har du ikke nogen opsparing at trække på, kan det være nødvendigt at søge om en form for finansiering. Enten i banken, online eller igennem butikkens egne finansieringspartner. Du bør dog være særligt opmærksom på priser og lånevilkår. Jyllands-Posten skriver således, at der kan være store prismæssige forskellige på netop afdragsløsninger og almindelige forbrugslån. Du kan med derfor med fordel sammenligne priser på lån og lånevilkår  

Udgivet af: Penge