Lykke Aktier: Hvad Vestas-robotten lærte mig

Udgivet den 10-09-2014  |  kl. 16:08  |  

Tirsdag satte jeg en Vestas-robot i gang med at handle Vestas, og den åbnede en short-handel i ca. 236. Det skete med Bollinger-indstillingerne: 1 times graf, 20 perioder og standardafvigelse 1.

Det gik forrygende i starten, og Vestas drattede ned, men så vendte Vestas, og da den var omkring 230, der diskuterede vi på NP, at vendingen nok var indtruffet, da udlandet begyndte at købe op i Vestas.

Alligevel holdt jeg fast i min robot baseret på Bollinger, da jeg gerne ville se, hvordan den performer. Nu er robotten så i minus, efter at Vestas har lavet et virkelig come back og nu nærmer sig 240, så måske bliver Bollinger-robottens Sælg snart afløst af Køb?

Den vigtigste lære er dog, hvordan vi forholder os i Straticator, hvor der er to måder hvorpå kunder hos Abshire-Smith, kan drage nytte af robotten.

1) Man kan følge min Copy Trader Master, hvor robotten kører, og dermed spejler man sin konto i min konto. Jeg vil dog der forbeholde mig retten til manuelt at lukke ned for handler, hvis jeg tror, at Bollinger lige i den situation med de indstillinger ikke kan bruges til at lukke handlen rigtigt, men kun åbne handlen på det rigtige tidspunkt. Kunderne kan altid lukke ned for handler på deres egne konti, og dermed også på konti, der følger mig, og som Copy Trader Master vil jeg forbeholde mig at have samme rettigheder.

2) I Straticator deler jeg robotten, sådan så folk kan køre den med egne indstillinger, og dermed lade den køre 100% automatisk med egne indstillinger, hvis de gerne vil det.

Og så var det hele da ikke helt skævt, for jeg har jo også min All Time High Vestas-robot, der køber op på tilbagefald. Den strategi bygger på, at Vestas nok skal sige igen, når den falder tilbage, så derfor køber jeg op i Vestas i den strategi, når kurserne falder, for så at sælge igen, når den stiger, så der sad kursudviklingen lige i øjet.

All Time High strategien har jeg benyttet til at handle det amerikanske CFD-aktieindeks SPX500, og der har jeg siden start i marts haft et godt afkast over markedets gennemsnit. Den strategi bruger jeg nu på enkelt-aktier som f.eks. Vestas, og den strategi var god i denne rutsjetur.

Så det var gynger og karruseler, og falder Vestas tilbage inden Bollinger-robotten åbner en Købs-position, ja så får vi se, om en Bollinger-robot kan smile.

Udgivet af: MLykke


MLykkes billede

Martin Lykke Nielsen er en dansk finansekspert født i 1970 og bosat i London siden 2006.

Du kan få besked i din indbakke, når Martin laver et nyt blog indlæg.

Abonnér på min blog:

Straticator

Martin Lykke anvender handelsplatformen Straticator til at handle. I Straticator kan man automatisk på sin egen konto følge Martin Lykkes handel for de aktier i CFD-form, som man selv synes er spændende. Man kan også vælge at følge en kurv af aktier, der er sammensat af Martin Lykke, og er man utilfreds med de valg, så fravælger man blot de aktier. 

Martin anvender en kombination af robothandel og manuel handel, hvor han ved hjælp af gearing søger at udnytte aktiemarkedets svingninger. 

Er man mere til valutahandel, så kan man også på sin egen konto automatisk følge Martin Lykkes valutahandler - og lukke ned for dem, som man ikke er enige i. Man kan til enhver tid stoppe med at følge Martin Lykke. 

Du kan oprette en demokonto på Straticator her: http://trading.straticator.com/NP/ 

For at anvende Straticator med rigtige penge skal man oprette sig som kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith ved at udfylde kundeformularen: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde 

Vil man høre mere så kan man kontakte Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk / 8830 0007 eller skrive til Martin Lykke på martin@npinvestor.dk 

Der anvendes gearing og det øger risikoen i handlen. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Er man i tvivl så søg uafhængig rådgivning. Bloggen er ikke en opfordring til at foretage aktiehandler.

Copy Trader Masteren har fuld råderet over, hvad der sker på hans eller hendes egen konto, og derfor kan den beskrevne strategi afviges. Martin Lykke Nielsen kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af, at man som kunde hos Abshire-Smith har fulgt Martin Lykke Nielsen eller anvendt nogle af hans robotter/strategier.