Sådan laver du en god Google optimering

Udgivet den 14-09-2021  |  kl. 00:39  |  

SPONSORERET

Du vil gerne findes på Google. Din hjemmeside skal helst ligge på side 1 på flere søgninger. Så får du flere besøgende på hjemmesiden og dermed flere kunder i butikken. Hvis du skal kunne findes på Google, så skal du sørge for at optimere. Din hjemmeside skal leve op til forskellige krav fra Google, så den er optimal. Der er mange elementer i en optimering, men du kan starte med det tekniske. Så skal du også sørge for at have noget indhold på din side. Derefter kan du arbejde med links til din side. Nysgerrig? Så læs mere her: brug et specialiseret bureau til dit SEO-arbejde.

Få teknisk hjælp af dit SEO-bureau

Når du går i gang med at optimere din side til Google, så start med det tekniske. Her handler det om strukturen på din hjemmeside. Det handler også om dens hastighed og brugervenlighed. Google kan bedst undersøge sider, der er overskuelige. En høj hastighed er også en fordel, lige som brugervenlighed også tæller op. Så gør din side nem at finde rundt på, og fyld den ikke med store billeder.

Indhold

Når din hjemmesides struktur er på plads, skal den fyldes op med indhold. Indhold er tekst, når du tænker på Google. Google kan kun læse tekst. Ikke se billeder. Indholdet på din side skal gerne være relevant. Hvis din side handler om et bestemt emne, så må du i gang med at skrive nogle tekster om det emne. Skriv nogle tekster, som har en god længde og giver noget til læseren. Det vil både gavne din Google optimering og glæde dine besøgende. Det er det bureau du benytte til dit SEO arbejde der har ansvaret for dette.

Links

Tænk også på links, når du laver din Google optimering. Det er vigtigt, at der er nogle gode links, der peger på din hjemmeside. Når andre hjemmesider peger på din, så guider det nye besøgende hen til dig. Sørg også for at have godt med links på din egen side, som fører læseren rundt på siden. Flet dit indhold sammen med links. Det gør det nemmere at finde rundt på din side og at få mest muligt ud af den.

Få hjælp

Det er kort fortalt. Sådan laver du god Google optimering. Det er bare ikke altid helt nemt, og der er flere aspekter i det. Derfor er det ofte en god idé at få hjælp til arbejdet. Du kan få en professionel til at lave hele optimeringen for dig. Du kan også få nogen til at hjælpe dig rigtigt i gang og så selv overtage. Det kan betyde meget, at du får en god start. Uanset om du søger hjælp eller prøver helt selv, så gælder det bare om at komme i gang med Google optimering eller søgemaskineoptimering. Det er nemlig vejen til flere besøgende og flere kunder - og dine konkurrenter gør det.  

Udgivet af: Penge