Samsung sætter skub i din virksomhed med intelligente produkter

Udgivet den 19-03-2021  |  kl. 14:21  |  

Samsung har lagt sig ud med de helt store drenge i tech-industrien. Men det er nok ikke nogen nyhed. Samsung har gennem mange år lanceret smarte produkter, der gør vores hverdag både nemmere og langt mere effektiv. Det gælder særligt for virksomheder, der vil implementere stærke systemer og rutiner med teknologiske produkter, der sætter skub i forretningen.

Denne artikel fortæller dig mere om de forskellige produkter fra Samsung, der bør stå øverst på din liste lige nu og her. Med lidt omtanke for, hvad du køber ind til kontoret, vil du få plus på succes-kontoen, når du vælger rigtigt.

En intelligent smartphone med Samsung Galaxy S21

Vi kommer ikke udenom om Samsung Galaxy-serien, der gennem de seneste år har imponeret til fulde. Som virksomhed er det vigtigt med en smartphone, der fungerer i alle sine funktioner, hvad end der er brug for kamera, fede features eller bare et lynhurtigt styresystem.

Samsung Galaxy S21 Ultra byder på den hurtigste processor hidtil fra Samsung. Du får helt op til 16 GB RAM, der sikrer en smartphone, der altid er til at regne med. Den er klar til 5G-internet, som giver dig endnu mere rådighed over en sublim internetforbindelse alle steder. Du får selvfølgelig også Bluetooth S-Pen, superhurtig opladning og ansigtsgodkendelse, for blot at nævne nogle af de lækre features.

Når det kommer til Samsung Galaxy og pris, er der rig mulighed for en god aftale, når du vælger en Samsung Galaxy med abonnement. På den måde får du en god ordning på kontoret, hvor der er god plads i budgettet. Du kan også vælge at købe en Samsung Galaxy uden abonnement, hvor du skal forvente en pris mellem 8-10.000 kr. 

Samsung Chromebook for det ultimative styresystem

Foruden Samsung S21 Ultra kan vi også godt sætte vores lid til den intelligente computer Samsung Chromebook 4+. Her får du det ultimative samarbejde mellem Google og Samsung i en smart computerteknologi, der optimerer hverdagen på kontoret.

Du får en kompakt computer, der opfylder alle amerikanske militære standarder, Military Standard MIL-STD-810G. Det sætter krav til temperatur, støv og andre former for belastning, så du får en holdbar computer, uanset hvor du er henne.

Den understøtter også Gigabit Wi-Fi for den hurtigste forbindelse, en bred touchpad for det bedst mulige arbejde og et ergonomisk tastatur, der sikrer komfort og præcision helt ud til fingerspidserne. Og så får du glæde af alle Googles fantastiske funktioner, såsom Google Assistent og Chrome OS som styresystem.

En intelligent dørklokke

Hverdagen kan også blive lidt nemmere med et intelligent system til kontoret. Vi har allerede hørt om Google Home, og nu kommer Samsung med muligheden for at synkronisere enheder i SmartThings-appen. 

Helt grundlæggende får du her muligheden for at se, hvem der ringer på kontordøren, og du behøver ikke at rejse dig. Du kan også åbne døren og på den måde spare tid op optimere hverdagen på en nem og simpel måde. Samsung giver dig også andre muligheder med deres mange SmartThings-produkter, der med garanti vil give din virksomhed endnu mere succes.

Udgivet af: Penge