Aktie strategi: FX EUR/USD, Jesper Egebak

Graf:

Strategien: Handler FX EUR/USD long/short lejlighedsvis. Jesper handler med gearing - sædvanligvis 15x. 

Den måde Jesper handler på, indeholder en meget høj risiko, som også er meget højere end almindelige investorer er vant til. De historiske handler viser meget store udsving, og de udsving kan sagtens blive meget, meget større. Man kan vælge at følge Jesper's handler med lavere risiko end standard indstillingen, hvis man ønsker det. 

Følger man Jesper med mere, end man har på sin konto, så risikerer man, at man ikke kan komme med på alle handler. Det er op til den enkelte at sørge for, at der er penge nok på kontoen i forhold til det beløb, som man følger med.

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
soren@npinvestor.dk

Udfyld formular: 

Strategier du kan følge

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
12:32:01

 
0,00%
 
12:32:01

 
0,04%
 
12:32:01

 
0,00%
 
12:32:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Nyhedsbrev trading

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Trading.