Indeks strategi:

Daytrading i det amerikanske NAS100 indeks

 

81 Technas, Copy Trader Master, handler i indekset NAS100

Investoren ”81” er kendt fra chatten på NPinvestor.dk, hvor han igennem længere tid har deltaget livligt i debatten. 81 handler det amerikanske NAS100-indeks med succes.

Strategien: At handle med gearing på NAS100 og opnå gevinster på udsving i indexet. Dette sker via short/call med NAS100 kontrakter. 81 har indskudt 17.000$. Der er altid stop loss på alle positioner med 17$.

Den måde 81 handler på, indeholder en meget høj risiko, som også er meget højere end almindelige investorer er vant til. De historiske handler viser meget store udsving, og de udsving kan sagtens blive meget, meget større. Man kan vælge at følge 81's handler med lavere risiko end standard indstillingen, hvis man ønsker det. 

Følger man 81 med mere, end man har på sin konto, så risikerer man, at man ikke kan komme med på alle handler. Det er op til den enkelte at sørge for, at der er penge nok på kontoen i forhold til det beløb, som man følger med.

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og kunder kan ved gearing tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. 

Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. 

Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
soren@npinvestor.dk

Udfyld formular: 

Strategier du kan følge

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
12:31:01

 
0,00%
 
12:31:01

 
0,04%
 
12:31:01

 
0,00%
 
12:31:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Nyhedsbrev trading

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Trading.