Aktie strategi:

 

Swing trading i danske aktier skaber afkast siden 9. januar 2015

 

Dan Kristensen, Copy Trader Master, Handler danske aktier

Dan Kristensen bor i Brabrand og har handlet aktier intensivt de seneste 20 år. Dan's handelsmønster kaldes for swing trading og han handler i aktiers kursudsving i en portefølje af udvalgte danske aktier. Han benytter gearing og handlerne kan i princippet omfatte alt fra halv-dags positioner til måneds lange positioner. Dan gennemfører tusinder af handler årligt. 

Interesserede er velkomne til at kontakte Dan på tlf: og høre nærmere om hans strategi og erfaringer.

Ønskes adgang til at se mere på Dan's strategi og handler kan man oprette en gratis demo konto i Straticator eller tage kontakt til NPinvestor. Se kontakt muligheder ovenfor i info boksen.

Det understreges, at historiske afkast ikke er garanti fremtidig gevinst. Der kan samtidig anvendes gearing, hvilket øger risikoen for både tab og gevinst og kunder kan ved gearing tabe mere, end de har sat ind på kontoen. I handelsplatformen og de indbyggede services kan indeholde høj-risiko produkter. Følges andres strategier, porteføljer og handler er der tale om handelssignaler, så der er intet element af rådgivning i systemet. Eventuelle afvigelser fra strategier foretages udelukkende af kunden selv. 

Det er forbundet med høj risiko at investere. Nærværende eller øvrig information fra NPinvestor og partnere er ingen anbefaling eller opfordring til at handle og NPinvestor samt alle partnere kan ikke stilles til ansvar for kunders handler og dispositioner. 

Er du i tvivl så søg uafhængig rådgivning.

Oprettes konto bliver man kunde og handler hos det britiske fondsmæglerselskab Abshire-Smith Global Ltd. Man kan ikke oprettes som kunde eller handle hos NPinvestor eller Straticator. Man har således intet kundeforhold til hverken NPinvestor eller Straticator. Copy Trader Mastere opnår via deres handel en fortjeneste, som er volumenbaseret. Al information omkring trading og Straticator er kun vejledende, og kan afvige fra faktiske forhold. Er du i tvivl, så søg uafhængig rådgivning. NPinvestor.dk eller Abshire-Smith Global yder ikke investeringsrådgivning.

HØR OM DINE MULIGHEDER

Hør hvordan du automatisk kopierer afkast fra strategier.

Kontaktmuligheder 
Ring på tlf.: 88 30 00 07
Mail: 
soren@npinvestor.dk

Udfyld formular: 

Strategier du kan følge

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
16:50:06

 
0,00%
 
22:36:01

 
-0,55%
 
16:50:06

 
0,00%
 
22:36:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

Demo - gratis oprettelse i Straticator handelsplatformen
1. Klik på dette link.
2. Du er nu inde på Straticator. Klik på linket "Opret demokonto."
3. Udfyld felterne. Bemærk: Indtast ønsket brugernavn og adganskode. 

Sådan bliver du kunde
Ønsker du at blive kunde så skal du oprettes som kunde hos vores samarbejdspartner Abshire Smith Ltd, som er godkendt og reguleret af det engelske finanstilsyn FCA - klik her og udfyld en ansøgningsblanket: http://npinvestor.dk/trading/bliv-kunde

Investor arrangementer
Tjek kalenderen for datoer med invitationer til kommende investorseminarer, personlige investormøder, online webinars og introduktioner. klik her.

Nyhedsbrev trading

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Trading.