Byg din egen robot

Hvis du bygger din egen robot, så kan du benytte Straticators interface til at lave en strategi, som du derefter kan lave om til en robot. Du kan også anvende Straticators API, hvis du har lavet din egen robot i et andet system, og så vil sende signalerne til Straticator. Det er for de øvede, og du kan læse mere om APIet her: http://www.straticator.com/manuals/APIManual.pdf

Strategi

Hvis du vil bygge din egen strategi i Straticator, så skal du logge ind i platformen, og så gå til Toolbox – My Strategies – Create Strategy. Så kommer du ind i følgende skærmbillede:

Logikken er den, at man først i venstre side vælger et symbol, som man vil handle, og derefter hvilken tidsperiode, man vil kigge på. Derefter vælger man de indikatorer, som man vil bruge i sin strategi.

I højre side programmerer man så strategien. Man skal udfylde både for at åbne og lukke en position. Det er ikke nok kun at sætte et Stop/Loss eller et Take Profit ind.  Man kan her læse i syntax manualen: http://www.straticator.com/manuals/syntax.pdf om, hvordan man kan programmere i Straticator.

Når du har lavet en strategi, så kan du gemme den og back teste Strategien. Når du gør det, så kommer du til følgende skærmbillede:

Når du så har back-testet og færdiggjort din strategi, så skal du lave den om til en robot. Det gør man ved, at man under oversigt over ens strategier vælger en strategi, og derefter trykker Create Robot.

Her kan du se, hvad man så skal gøre, hvis strategien f.eks. er All Time High 1, og man gerne vil sætte strategien i gang som robot: http://npinvestor.dk/node/286921