NPinvestor.dk
Fredag den 29.03.2024

Daytrader med afkast i år på 2000 pct. bliver Copy Trader Master

Den succesrige daytrader Nanna Fick, der alene i år har opnået et afkast på over 2000 pct., bliver nu Copy Trader Master hos NPinvestor.com. Dermed vil andre tradere og investorer automatisk kunne følge hendes handler på egen konto. 

Første dag hos NPinvestor fik hun et afkast på 2,19 pct., mens markedet sank.

Nanna Fick har en akademisk finansiel baggrund med mere end 10 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering. Nanna har haft stillinger som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director, men endte i 2016 med at droppe alle de fine titler til fordel for arbejdet som investor og spekulant.

- Jeg har brugt mange tusinde timer i selskab med charts, lavet mange hundrede excelark med beregninger og statistik, og er i dag kendt som en trader, der er god til at forudse bevægelser. I teorien er det meget simpelt, det kan gå op og det kan gå ned 50/50. Men i praksis er det bare ikke så simpelt, siger Nanna Fick.

Hun glæder sig meget til at komme i gang som Copy Trader Master hos NPinvestor.com.

Nanna vil hos NPinvestor.com handle med lavere gearing, end hun ellers normalt har gjort, og derfor vil både risiko og afkastmulighed blive sænket. Desuden skal man som investor huske på, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidig gevinst.

Læs mer her: https://npinvestor.com/da/ctm/nanna-fick/dow-jones