NPinvestor.dk
Fredag den 19.04.2024

Nyt fra NPinvestor.com:
Fremgang for strategierne - 10% i afkast på 3 måneder

NPinvestor.com er en dansk online broker, hvor man kan handle aktier, CFDer og valuta til konkurrencedygtige priser.

Derudover kan man følge en række strategier, eksperter eller robotter, hvor man kopierer deres handler på sin egen konto, og dermed foretager samme handler. Da alt sker på egen konto, så har man fuld råderet over udviklingen, og man kan altid lukke handler eller stoppe med at følge andre.

Det hele sker i handelsplatformen Straticator.

 

Palle Larsen:
Daytrader /Swingtrader, +13% de seneste 30 dage

Januar har været en god måned for en række af de strategier, som man kan følge. Daytrader Palle Larsen, der handler danske aktier, er f.eks. kommet stærkt igen, og har i de seneste 30 dage lavet et plus på over 13%. Læs mere her >

Ovenstående graf viser afkastet for Palle Larsen de foregående 30 dage og er inklusiv handelsomkostninger. Historiske afkast er ikke en pålidelig indikator eller garanti for fremtidige afkast.

 

Ny børsrobot: 
EUR/USD Algo, +10% de seneste 3 måneder

Samtidig kan der nu præsenteres en ny børsrobot, der siden den startede med at handle hos NPinvestor den 18. oktober har givet et afkast på over 10 pct.

Den er lavet af en aktiv bruger af Straticator, og man kan læse mere om den her >

Robotten handler EUR/USD med et stramt stop/loss. Robotten har tidligere kørt hos en engelsk broker, hvor den ligeledes tjente penge. Minimumsindskud for at følge robotten er 10.000 kr.

Ovenstående graf viser afkastet for EUR/USD Algo strategien siden start den 18. oktober 2019 og er inklusiv handelsomkostninger. Historiske afkast er ikke en pålidelig indikator eller garanti for fremtidige afkast.

 

Hvis du ikke allerede er kunde hos NPinvestor, så kan du oprette dig som kunde her, eller du kan oprette en gratis demokonto her

Ønsker man at vide mere om robotten, så kan man skrive til info@npinvestor.com eller ringe på +45 8830 0000.