Emission fokusmail version 1 | NPinvestor
NPinvestor.dk
Søndag den 25.08.2019

 

Ny mulighed for at tegne aktier i NPinvestor.com A/S

Emissionen er 60 pct. garanteret. Tegningskurs er 2 kr. pr. aktie. Eksisterende aktionærer har mulighed for at udnytte fortegningsret.

Hent tegningsblanket >

NPinvestor løfter investering og formuepleje til nyt niveau

NPinvestor tilbyder nye og alternative muligheder for, at investorer og opsparer kan pleje deres formue. Med den banebrydende investeringsform Copy Trading opnår kunder hos NPinvestor, i selskabets egen handelsplatform Straticator, øget transparens og fleksibilitet med individuelle tilpasningsmuligheder, så den enkelte investors egne præferencer og behov kommer i første række. 

Læs mere om emissionen hvor du kan tegne aktier i NPinvestor >

Sådan køber du aktier i NPinvestor

Der er to måder at tegne aktier på.

1. Nordnet. 
Du har depot i Nordnet og køber aktier online derfra. VIGTIGT: Frist den 14. juli kl. 23.59.

2. Tegningsblanket.
Udfyld tegningsblanketten og mail til npinvestor@klaradvokater.dk senest den 16. juli kl. 17. 
Hent tegningsblanket >

Bemærk. Hvis du i forvejen ejer aktier i NPinvestor har du også mulighed for at benytte fortegningsret i forholdet 1 til 1 - dvs. for hver aktie du ejer kan du tegne en aktie mere. Du benytter din fortegningsret gennem din egen netbank eller via Nordnet hvis du har dine aktier i depot der.

Du har adgang til oplysninger om NPinvestor's fortegningsemission og Memorandum som indeholder de fuldstændige vilkår for emissionen her >

Invitation til spændende investor event

Kom og hør Lars Perssons aktietips og syn på aktiemarkederne lige nu.
Jan Andersen, direktør i emissionsaktuelle NPinvestor, præsenterer selskabets investeringscase.

NPinvestor's emission er forhåndstegnet med 60 pct. af bl.a. de to kendte investorer Rasmus Viggers fra Formue Nord og Johannes Møller Westh.

Torsdag den 11. juli kl 17:30 - 20.00
SOHO Kødbyen

Tilmeld dig eventet her >

       

Her kan du læse mere om emissionenen og hvor du kan tegne aktier i NPinvestor >

 

De fuldstændige vilkår for fortegningsemissionen findes i memorandum på tegningssiden https://npinvestor.com/da/aktieudbud og selskabets hjemmeside www.npinvestor.com. Enhver investering i aktier er forbundet med risiko for tab. Memorandum blev offentliggjort den 27. juni 2019 og er tilgængeligt på Selskabets hjemmeside www.npinvestor.com. Informationsmaterialer og Memorandum skal betragtes som generel information og udgør ikke generel investeringsrådgivning eller en opfordring til investering eller betragtes som et tilbud eller opfordring til at købe værdipapirer.