Amerikansk storbank ser tocifret potentiale i Bavarian

Udgivet den 14-04-2021  |  kl. 07:01  |  
Bavarian Nordic - Research

Citi har fået nye øjne på Bavarian Nordic og løfter kursmålet for aktien til 340 kr. fra 215 kr. Anbefalingen er uændret "køb".

Den amerikanske storbanks hidtidige analytiker med ansvaret for Bavarian er stoppet, og medicinalanalytiker Peter Verdult har i stedet overtaget.

Han peger på, at Bavarian er en ren vaccinevirksomhed, hvis pipeline blandt andet indeholder vaccinekandidater mod covid-19 og luftvejsvirusset RSV.

Oven i har Bavarian stabil indtjening fra sine aktiviteter inden for koppevaccine og ebolavaccine, og salget af selskabets vacciner mod hundegalskab og flåtbåren hjernebetændelse ventes at rette sig, efter at coronapandemien har dæmpet efterspørgslen, hedder det i et notat fra banken.

Næste milepæle bliver fase 2-data for covid-19-vaccinen i andet kvartal med mulighed for opstart af fase 3 i tredje kvartal, skriver Citi.

Der ventes desuden fase 2-data for RSV-vaccinen i løbet af sommeren, hvilket forhåbentlig giver anledning til et fase 3-studie i 2022 i 12.000-14.000 patienter.

Bavarian lukkede tirsdag 1 pct. højere i 293,80 kr. Citis nye kursmål indikerer dermed et uforløst potentiale på næsten 16 pct.

/ritzau/FINANS

Jakob Dalskov

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder