Asien: Moderate udsving forud for rentemøde hos Fed

Udgivet den 16-09-2020  |  kl. 06:32  |  

De asiatiske aktiemarkeder ligger onsdag med uensartede udsving, idet investorerne afventer meldingerne fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve, for at måle omfanget af centralbankens støtte til den økonomiske genopretning.

Den amerikanske centralbank ventes onsdag aften at fastholde sin dueagtige holding, efter tidligere at have meddelt at den vil skifte til en mere afslappet holdning til inflation.

- Givet volatiliteten vi har set i aktiemarkederne i de seneste uger - idet flere beviser for boblelignende karakteristika i eksponeringen mod vækstaktier er blevet afsløret - er det svært at se en ny stærk optur forud for det amerikanske valg, siger Chris Iggo, der er investeringschef hos AXA Investment Managers, til Reuters.

Det toneangivende Morgan Stanley Asia-Pacific-indeks ligger til en fremgang på 0,5 pct. med få timers handel igen på et par af regionens børser.

Det toneangivende japanske indeks, Nikkei 225, er på vej mod en stigning på 0,1 pct., mens Topix-indekset, også i Tokyo, ligger til et plus på 0,3 pct.

Det australske ASX-200-indeks stiger med 1,0 pct. I Taiwan bliver det teknologitunge Taiex-indeks sendt op med 1,2 pct., og det førende indeks i Sydkorea, Kospi, stiger 0,1 pct.

Shanghai Composite og CSI 300 oplever en tilbagegang på henholdsvis -0,2 og -0,4 pct.

Hang Seng i Hongkong ligger til et minus på 0,3 pct.

I Japan ligger Softbank med en stigning på 5,1 pct., mens der i Hongkong er lidt pres på finansaktierne.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225 +0,1
Topix +0,3
Hongkongs Hang Seng -0,3
China Shanghai Composite -0,2
China CSI 300 -0,4
Taiwan Taiex +1,2
Sydkoreas Kospi +0,1
Indiens BSE Sensex +0,1
Singapores STI +0,4
Sydney ASX 200 +1,0

Indeksværdi klokken 05.50.

/ritzau/FINANS

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Asien❯  Market Close❯  Shares❯  indblik❯ 

Relaterede nyheder