Atlantic Petroleum: Intet nyt fra Orlando-operatør

Udgivet den 15-11-2019  |  kl. 23:09  |  

Decipher Production, operatøren af oliefeltet Orlando, som Atlantic Petroleum fortsat har en økonomisk interesse i, deler ikke ud af informationer om produktionen i det omfang, som det færøske selskab ellers ønsker sig, og derfor antager Atlantic Petroleum, at de nuværende produktionsrater vil fortsætte på kort sigt.

Det oplyser koncernen i en meddelelse.

Den 23. august meddelte Decipher, at der på grund af udfordringer var en maksimal produktion fra Orlando på 5000 tønder olie per dag, og Decipher overvejede derfor, om det var nødvendigt med tiltag for at øge produktionen.

Atlantic Petroleum har dog ikke modtaget nyt i spørgsmålet siden da, og Decipher har heller ikke svaret på en anmodning om en opdateret produktionsprognose for Orlando, som de seneste tre måneder i snit har pumpet 3000 tønder olie op om dagen.

Atlantic Petroluem har tidligere oplyst, at selskabet er i færd med at overveje værdien af sine aktiver og venter en nedskrivning af disse.

I 2017 solgte det færøske selskab Orlando-feltet til Decipher, men Atlantic skal ifølge salgsaftalen modtage 2 pct. af indtægterne af ed første 5 mio. tønder, som produceres, og 4,35 pct. af resten af indtægterne.

Det anslås, at der er reserver i feltet svarende til 10 mio. tønder olie.

/ritzau/FINANS

Sten Blindkilde

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder