Bavarian Nordic A/S - Orientering om forløb af ordinær generalforsamling den 20. april 2021

Udgivet den 20-04-2021  |  kl. 16:36  |  

KØBENHAVN, Danmark, 20. april 2021 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) har i dag afholdt ordinær generalforsamling med følgende resultater:

Årsrapporten for 2020 blev godkendt. Bestyrelsens forslag om, at årets resultat overføres til næste år, blev ligeledes godkendt.Vederlagsrapporten for 2020 blev godkendt.Generalforsamlingen godkendte forslaget om décharge for bestyrelse og direktion.Til bestyrelsen skete genvalg af Gerard van Odijk, Anders Gersel Pedersen, Erik G. Hansen, Peter Kürstein, Frank Verwiel, Elizabeth McKee Anderson og Anne Louise Eberhard. Bestyrelsen konstituerede sig med Gerard van Odijk som formand og Anders Gersel Pedersen som næstformand.  Som revisor genvalgtes Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Forslaget om forhøjelse samt forlængelse af bestyrelsens bemyndigelse til at forhøje selskabets aktiekapital blev vedtaget.Forslaget om forhøjelse samt forlængelse af bestyrelsens bemyndigelse til at udstede tegningsoptioner (warrants) blev vedtaget.Forslaget om at ændre vederlagspolitikken blev vedtaget.Det foreslåede honorar til bestyrelsen og bestyrelsesudvalg for det igangværende regnskabsår blev godkendt.Forslaget om bemyndigelse til bestyrelsen til, på vegne af selskabet, at erhverve egne aktier i selskabet, blev vedtaget.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret vaccineselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af livsvigtige vacciner. Vi er globalt førende inden for koppevacciner, og er mangeårig leverandør til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager af en ikke-replikerende koppevaccine, som er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder under navnet JYNNEOS®, også til beskyttelse mod abekopper. Vaccinen er desuden godkendt som koppevaccine i Europa under navnet IMVANEX® og i Canada under navnet IMVAMUNE®. Vores kommercielle produktportefølje består endvidere af to markedsledende vacciner: Rabipur®/RabAvert® mod rabies og Encepur® mod flåtbåren hjernebetændelse. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre og beskytte liv ved at frigøre immunsystemets egne kræfter. Blandt andet har vi udviklet ebolavaccinen MVABEA®, der er licenseret til Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson. Vi er desuden engageret i udviklingen af en næstegenerations COVID-19 vaccine baseret på en indlicenseret, kunstig viruslignende partikelteknologi. Vaccinekandidaten, ABNCoV2, undersøges for øjeblikket i kliniske forsøg. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com.

Kontakt                                                                           
Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations, Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 16 / 2021

Vedhæftet fil

2021-16-da

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk