Bavarian/Jyske: Sænker til "køb"

Udgivet den 05-05-2017  |  kl. 11:09  |  
Arkiv: Foto

Jyske Bank ser ikke længere et helt så stort uforløst potentiale i Bavarian Nordic-aktien og sænker anbefalingen trods et hævet kursmål på 425 kr. mod tidligere 390 kr.

- Idet Bavarian Nordic-aktien er steget med 50 pct. i år, nedjusterer vi vores anbefaling fra "stærkt køb" til "køb," da vi mener, at den nuværende aktiekurs i højere grad afspejler et positivt udfald af de kommende kurstriggere, begrunder Jyske Bank-analytiker Frank Hørning Andersen.

Han venter på tre kursrelevante begivenheder:

For det første er der stillet en ny ordre fra USA på koppevaccine i udsigt.

- Vi vurderer, at det enten kan blive en kontrakt med en mere langsigtet forpligtelse fra den amerikanske regering, som også omfatter en forpligtelse fra Bavarian Nordics side om at bygge nye faciliteter i USA, eller en mindre etårig kontrakt, hvis forhandlingerne om en mere langsigtet aftale trækker ud.

Blandt væsentlige begivenheder er ifølge Jyske Bank-analytikeren desuden fase 2-resultater med Bavarians vaccine mod luftvejsinfektionen, RSV, mens den vigtigste kurstrigger er fase 3-resultaterne med Bavarians lægemiddelkandidat Prostvac mod prostatakræft.

- Vi vurderer, at resultaterne vil vise en bedring med hensyn til medianoverlevelse på mindst fire måneder, hvilket vil være nok til at få en godkendelse fra FDA (den amerikanske lægemiddelstyrelse, red.), skriver Frank Hørning Andersen.

Bavarian-aktien falder fredag formiddag med 1,6 pct. til 367 kr. oven i et minus på 0,1 pct. torsdag, hvor vaccineselskabet offentliggjorde regnskab. Selve regnskabet indeholdt ifølge Jyske Bank ikke meget nyt.

/ritzau/FINANS

Jakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk

Tags:  Downgrade❯  Research❯ 

Relaterede nyheder