Berenberg skærer Boozts kursmål ned til sokkeholderne

Udgivet den 26-09-2022  |  kl. 11:36  |  
Arkiv: Foto

Berenberg har haft den store mejetæsker fremme i forbindelse med en gennemgang af aktien i Boozt, hvor finanshuset finder fald i væksten problematisk og sætter kursmålet med 62 pct. til 44,09 kr. fra 114,63 kr.

Det skriver finanshuset i en meddelelse.

Her påpeges det, at Boozt's vækst faldt markant i andet kvartal, og hvis der ses på branchefæller, så har den resterende sommerperiode også været hård.

Samtidig gentager Berenberg sin anbefaling "hold" og vurderer, at det tyder på, at modvinden ikke er vendt for onlinemodebranchen.

- Vi ser, at Boozts ledelsen var relativt tavs omkring det aktuelle salg i forbindelse med regnskabet for første halvår, men kommentarer fra konkurrenter tyder på, at august også var en svag måned, skriver finanshuset.

Det bemærkes også, at på trods af at Boozts ledelse tilsyneladende var tilfreds med sin lagerposition i første halvår, så var den relativt høj i forhold til tidligere år.

- Da efterårs- og vinterkollektionerne blev købt i februar, da vækstudsigterne var bedre, er der efter vores mening øget risiko for rabatter, hvis der fortsat er en afdæmpet efterspørgsel, skriver Berenberg i meddelelsen.

Aktien i Boozt stiger 1,6 pct. til 39,78 kr. mandag ved middagstid.

.\\˙ MarketWire

Ida Kramhøft Jensen

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯