B&O/CEO: Vi ser et stort potentiale indenfor gaming-segmentet

Udgivet den 01-10-2020  |  kl. 13:32  |  
Bang & Olufsen

Bang & Olufsen ser store muligheder for en ekspansion ind på gamingmarkedet og har nye produkter i støbeskeen.

Det fortæller Kristian Teär, administrerende direktør for Bang & Olufsen, i et interview med Ritzau Finans.

- Vi har en stor mulighed for at føre vores produkter ind i gaming-universet, og jeg tror, at vores brand og kvaliteten af vores produkter vil resonere godt med gamerne, siger Kristian Teär.

I juni meldte Bang & Olufsen, at selskabet har indgået et samarbejde med amerikanske Xbox, som lancerer en ny spillekonsol i slutningen af 2020. Det første produkt i samarbejdet bliver et headset, som ventes på markedet i første kvartal i 2021.

Derudover har Bang & Olufsen indgået et samarbejde med Astralis Group, som ejer flere e-sportshold, og som skal give selskabet indsigt i gamingmarkedet.

Kristian Teär kan dog ikke fortælle mere om de kommende produkter til gaming-segmentet på nuværende tidspunkt.

GAMING KAN BLIVE EN VÆSENLIG DEL AF FORRETNINGEN

Direktøren vurderer, at gaming-markedet kommer til at være en vigtig del af Bang & Olufsens forretning i fremtiden - dog vil han ikke sætte tal på, hvor stort potentialet er.

- Vi går ikke ind i det for et syns skyld, men fordi vi kan og for at øge vores overskud. Vi har noget attraktivt at tilbyde gamerne, og i samarbejdet med Xbox har vi en mulighed for at nå ud globalt med produktet, siger Kristian Teär.

På spørgsmålet om, hvor vidt B&Os identitet og brand passer sammen med gaming-segmentet, ser Kristian Teär en stor lighed mellem de to.

- Vores ambition er at skabe den bedst mulige oplevelse, og det vil gamerne også have med spillene. Så jeg tænker det passer rigtig godt sammen, hvis vi kan tilbyde den bedste mulige oplevelse for gamerne.

- Og når vi kigger på den målgruppe, vi gerne vil ramme, passer det også godt sammen, siger Kristian Teär.

Dertil peger han på sports-segmentet, som også er interessant for B&Os målgruppe. Både sport og B&O handler om performance, så det er et godt match, lyder det fra direktøren.

- Når man ser på, at sundhed og livsstil bliver mere og mere vigtigt, er det godt for os at være på det marked og have noget at tilbyde til det segment, siger Kristian Teär.

Bang & Olufsens aktie stiger torsdag eftermiddag med 9,2 pct. til 15,69 kr.

/ritzau/FINANS

Frederik Kjærgaard Bonde

Tags:  CEO❯  Report❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder