Capinordic køber Keops Proviso Fondsmæglerselskab

Udgivet den 02-05-2006  |  kl. 08:20  |  

Capinordic har indgået betinget på købsaftale på den samlede aktiekapital i Keops Proviso Fondsmæglerselskab, fremgår det af en børsmeddelelse.

Selskabets rettede kontante emission af 25. april 2006 lukkes med et samlet provenu på DKK 341.943.094. Samtlige aktier tegnes af Keops.

Yderligere foretages kapitalforhøjelse i forbindelse med erhvervelse af Keops Proviso Fondsmæglerselskab A/S.

Ved gennemførsel og registrering af samtlige kapitalforhøjelser har koncernen udnyttet den fulde bemyndigelse i selskabets vedtægter til udvidelse af
aktiekapitalen.

Keops Proviso Fondsmæglerselskab A/S, der er specialiseret indenfor formueforvaltning, har ca. DKK 2,1 mia. under forvaltning fordelt på en betydelig kundeportefølje. Selskabet er reguleret af Finanstilsynet og aktiviteterne indenfor formueforvaltning knyttes særligt til kapitalforvaltning og formidling og investering inden for forskellige aktivklasser.

Det er ledelsens opfattelse, at akkvisitionen af Keops Proviso Fondsmæglerselskab A/S og tilhørende formueforvaltningsaktiviteter skaber et stærk fundament for realisering af koncernens strategi om drift af bank med fokus på private- og investmentbanking.

Således vil kombinationen af Keops Proviso Fondsmæglerselskab A/S, Horwath revisorernes kompetencecenter indenfor bank-, investerings- og børsvirksomhed og GP Børsmæglerselskab A/S udgøre centrale elementer i sammenhæng med koncernens ansøgning om opnåelse af banklicens.

Med de tre akkvisitioner har Capinordic-koncernen erhvervet spidskompetencer indenfor private- og investmentbanking, betydelige kundeporteføljer og en væsentlig tilgang i kapital under forvaltning.

Udgivet af: NPinvestordk