Chr. Hansen skifter ud i bestyrelsen

Udgivet den 29-10-2020  |  kl. 11:51  |  
Arkiv: Foto

Der er lagt op til flere rokader i bestyrelsen hos ingredienskoncernen Chr. Hansen i forbindelse med selskabets ordinære generalforsamling 25. november.

De nuværende bestyrelsesmedlemmer Niels Peder Nielsen, som er viceadministrende direktør hos Novo Nordisk Fonden, og Kristian Villumsen, administrerende direktør hos Coloplast, har nemlig besluttet ikke at søge genvalg.

I stedet foreslås tre nye bestyrelsesmedlemmer i form af Lise Kaae, Kevin Lane og Lillie Li Valeur.

Bliver de valgt ind betyder det samtidig, at antallet af generalforsamlingsvalgte medlemmer af bestyrelsen bliver på otte i stedet for de nuværende syv.

Lise Kaae har mangeårig erfaring inden for finansiering og revision, herunder som statsautoriseret revisor og partner for PwC, og har desuden blandt andet operationel erfaring fra stilinger som CEO og CFO hos Bestseller Group.

Kevin Lane anbefales valgt på baggrund af hans omfattende erfaring som topleder i fødevaresektoren, herunder fra Kerry Group. Lillie Li Valeur repræsenterer Chr. Hansens store aktionær, Novo Holdings, og anbefales blandt andet for hendes erfaring som topchef for Good Food Group.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder