Coloplast/CEO: Har underskrevet ny VA-kontrakt på trods af fejl

Udgivet den 16-08-2017  |  kl. 14:33  |  
Coloplast - Research

En fejl i administrationen af kontrakten med det amerikanske veteranministerium, U.S Department of Veterans Affairs, har betydet, at det danske medicoselskab Coloplast vurderer, at det skal tilbagebetale 90 mio. kr. til ministeriet.

Selskabets oplyste om engangsbeløbet i regnskabet for tredje kvartal af det forskudte regnskabsår 2016/2017, der blev fremlagt onsdag ved middagstid, og her fremgik det, at millionbeløbet blev fratrukket direkte i selskabets omsætning.

Ifølge Coloplasts administrerende direktør, Lars Rasmussen, er fejlen i kontrakten med den amerikanske salgskanal gået igen siden 2009.

- Reglen er, at man altid skal give produktet til den laveste pris, man har solgt det til i markedet. Der har vi haft en administrativ fejl, det har betydet, at der har været en lille fejl hvert år siden 2009, siger han til Ritzau Finans som et eksempel på en fejl med kontraktadministrationen.

- Vi har selv fundet ud af det, og så har vi meddelt det til Veterans Affairs. Det har det godt været klar over, og der er åbenbart mange, der har den har slags problemer. Så det er ikke et problem, når man selv kommer til dem, fortsætter han.

Fejlen får ingen betydning for den fremtidige relation til ministeriet, og mens Coloplast har haft dialogen med Veterans Affairs om de administrative fejl og undersøgt forholdene, har parterne genforholdet kontrakten og netop underskrevet en ny.

- Så kontrakten fortsætter uændret de kommende år. Det er utroligt vigtigt, og der er generelt en god og positiv dialog, siger Lars Rasmussen.

Coloplast laver i øjeblikket en undersøgelse i samarbejde med en ekstern partner for at nå helt til bunds i sagen.

/ritzau/FINANS

Cecilie Veile

Tags:  CEO❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

 
0,00%
 
22/06/18

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder