CPH Capital Q1: Fastholder prognose efter ventet kvartalsudvikling

Udgivet den 19-05-2022  |  kl. 13:14  |  
Arkiv: Foto

Copenhagen Capital har torsdag eftermiddag fremlagt en periodemeddelelse for første kvartal af 2022, hvori det fremgår, at selskabets drift af ejendomme forløber som ventet.

I perioden har Copenhagen Capital solgt ejendomme Møllegade 3 i København N til en pris cirka 11 pct. over den bogførte værdi, opnået byggetilladelse til opdeling af en bolig på Frederiksberg samt afsluttet renovering og udlejet af 2. sal i en lejlighedsbygning på Østerbro.

Dertil har selskabet som følge af stigende renter og faldende obligationskurser set dagsværdien af sin gæld reducere med omtrent 10 pct. siden årsskiftet.

- I en periode med uro på de finansielle markeder, stigende inflation og renter, har vi haft fokus på driften af vores eksisterende portefølje. Tomgangen er lav, og vi er ikke eksponeret mod større byggesager, siger topchef Rasmus Greis i regnskabet.

Copenhagen Capital fastholder forventningerne til regnskabsåret 2022 om et driftsresultat før kurs- og værdireguleringer, EBVAT, i niveauet 17-20 mio. kr.

For året ventes der ydermere positive værdireguleringer, fremgår det.

.\\˙ MarketWire

Morten Frederik Heltoft

Tags:  Profit warning❯  Report❯  Shares❯