DAB om opjustering: Regnede på aprilresultat efter regnskab - KORR

Udgivet den 25-05-2018  |  kl. 17:52  |  
Arkiv: Foto

(rettet i andet afsnit og i første citat)

Resultaterne for april i Danske Andelskassers Bank, DAB, har vist sig at være så gode, at de i særdeleshed ligger til grund for den opjustering, som banken tidligere på fredagen meldte ud.

Opjusteringen kommer kun to dage efter at DAB offentliggjorde kvartalsregnskab, hvor forventningerne blev fastholdt, men på daværende tidspunkt havde ledelsen ikke forholdt sig til april-resultaternes betydning for hele året. Det forklarer Jan Pedersen, der er administrerende direktør i DAB.

- Vi havde en diskussion om, at vi skulle regne på, hvad månedsresultaterne for april kan betyde for resultaterne frem til 31. december. Så i forlængelse af vores kvartalsregnskab og april-regnskabet har vi regnet det her igennem, og det har mundet ud i den meddelelse, vi sendte ud i morges, siger Jan Pedersen til Ritzau Finans.

Meddelelsen viste, at banken nu venter et overskud før skat på 110-150 mio. kr., hvor der tidligere var spået et plus på 50-110 mio. kr. Banken venter fortsat en basisindtjening på 130-170 mio. kr.

- Vi havde en fornemmelse af, at april var rigtig god. Man skal sende det ud, som man er sikker på. Så vi brugte torsdagen på at kigge på, hvad resultaterne for april betyder for vores nedskrivninger og kursreguleringer, siger Jan Pedersen.

Desuden fortæller direktøren, at de ikke havde tænkt på at kigge på resultaterne for april, inden kvartalsregnskabet blev sendt ud.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
7,58%
 
04:47:02

 
3,29%
 
19/02/19

 
2,37%
 
19/02/19

 
2,13%
 
19/02/19

 
1,91%
 
19/02/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder