Danske Bank bliver hovedsponsor for Worldpride og Eurogames 2021

Udgivet den 15-01-2021  |  kl. 09:09  |  

Danske Bank hejser regnbueflaget og bliver officiel hovedsponsor for Worldpride og Eurogames til sommer, når de to arrangementer løber af staben til sommer.

Det oplyser banken i en pressemeddelelse fredag.

- Pride handler om tolerance, inklusion og retten til at være sig selv, og dét er værdier, som vi ønsker at støtte og bakke op om højt og tydeligt, siger Chris Vogelzang, der er direktør i banken.

Han påpeger, at Danske Bank året rundt arbejder for at fremme diversitet og inklusion, for at blive en bedre arbejdsplads for alle - "uanset hvem man er, hvor man kommer fra eller hvem man elsker," skriver banken.

- Diversitet og inklusion er ikke bare vigtigt for os som individer, det er også vigtigt for vores forretning, der bliver bedre af, at vi er en mangfoldig organisation, der kan tiltrække og fastholde de kompetencer vi har brug for, så vi kan blive en bedre bank, siger topchefen.

Steve Taylor, kommunikationsdirektør hos "Copenhagen 2021", siger, at det er vigtigt, at store virksomheder støtter arrangementer som denne.

- Vi ønsker at bringe danske og skandinaviske værdier til live under "Copenhagen 2021", og derfor er det vigtigt, at vi har store danske virksomheder med ombord. Vi er glade for at have fået Danske Bank som hovedsponsor og ser frem til samarbejdet, siger han i pressemeddelelsen.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder