Danske Bank er ikke på vej mod eksistentiel krise - citat

Udgivet den 10-12-2018  |  kl. 08:27  |  

Danske Banks nye formand har forpligtet sig til at arbejde på fuld tid for at genoprette tilliden til Danmarks største finanshus efter den 200 mia. euro store hvidvaskskandale, og han insisterer på, at banken ikke står over for en eksistentiel krise.

Det skriver Financial Times.

Karsten Dybvad, blev udpeget af Mærsk-familien, som er Danske Banks største aktionær. Mærsk-familien fjernede den tidligere formand i en usædvanlig offentlig intervention som afspejlede den store utilfredshed blandt investorer.

- Vi bliver nødt til at få det ordnet, men jeg ser det ikke som en eksistentiel krise. Jeg vil arbejde på fuld tid for at sætte mig ind i alle de fintfølende spørgsmål og sammen med bestyrelsen og ledelsen forsøge at få tiltroen og tilliden tilbage til Danske Bank, siger Karsten Dybvad til Financial Times.

Danske Bank afskedigede den daværende topchef efter offentliggørelsen af hvidvasksagen i september. I fredags røg bestyrelseformanden us.

Karsten Dybvad skal lede banken igennem kriminalundersøgelserne fra det amerikanske justitsministerium og de estiske myndigheder, samtidig med undersøgelserne fra det danske Bagmandspoliti.

/ritzau/FINANS

Lærke Lehmann Raschat

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder