Delta Air Lines venter pæn vækst i 2020 - og aktien stiger

Udgivet den 12-12-2019  |  kl. 18:20  |  

Det amerikanske flyselskab offentliggjorde forud for et investormøde med analytikere torsdag, at det til næste år venter en kapacitetsvækst på 4 pct. og en stigning i salget på mellem 4 og 6 pct.

Endvidere venter det Atlanta-baserede flyselskab en indtjening i 2020 på mellem 6,75 og 7,75 dollar per aktie - og dermed et midtpunkt på 7,25 dollar, hvor analytikerne til sammenligning venter 7,06 dollar ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Analytikernes estimat for salgsvæksten var endvidere på 3,7 pct.

Fremgangen ventes til næste år venter Deltas topchef Ed Bastian at blive drevet af stigende interesse for luftfart af forbrugere på tværs af generationer.

- Folk er mere inspirerede for at rejse, sagde Ed Bastian til Reuters forud for investordagen og henviste til forbedrede priser og fordele skabt gennem sociale medier og teknologi.

Samtidig siger han også, at Deltas investorer og kunder i stigende grad er bekymret for luftfartens miljøpåvirkning og noterer, at flyselskabers evner i forhold til at beskytte miljøet er en eksistentiel trussel mod deres vækst.

Aktien i Delta Air Lines ligger midt på handelssessionen torsdag i New York 3,3 pct. højere.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder