Deutsche Bank: Ingen planer om tilbagetrækning i Norden - citat

Udgivet den 03-07-2018  |  kl. 10:17  |  

Den tyske storbank Deutsche Bank skærer ned på tilstedeværelsen på finansielle markeder verden over, men vil blive på det nordiske marked, da billedet for regionen er noget lysere end andre steder. Banken ser Norden som et kernemarked.

Det skriver Bloomberg News.

Chefen for den nordiske region i banken, Jan Olsson, har ifølge Bloomberg News sagt, at Norden er ligeså vigtig for banken, som Tyskland er, og at banken vokser i Norden, samtidig med at banken "absolut" har en plan om at få flere medarbejdere til forretningen i Norden, hvor der på nuværende tidspunkt er ansat omkring 100 personer.

Dermed peger kommentaren på, at Danmark, Sverige, Norge og Finland skiller sig ud som et lyspunkt for banken, der ellers har haft udfordringer med at finde fodfæste flere steder siden finanskrisen.

- Norden vil forblive et kernemarked for os, ligesom Tyskland er. Så vi har ingen planer om at trække os tilbage der. Vi vokser faktisk i Stockholm, siger Jan Olsson ifølge Bloomberg News.

Kommentaren fra Jan Olsson kommer, efter at banken har planlagt signifikante nedskæringer som følge af det tredje underskud i streg i 2017 samt bøder på 17 mia. dollar, svarende til omkring 108 mia. kr. for dårlig opførsel det seneste årti.

Banken har siden april skåret omkring 1000 job væk, og det ventes ifølge Bloomberg News, at Deutsche Bank vil skære omkring 3000 yderligere inden slutningen af året. Den tyske bank har reduceret sine finansielle enheder i USA og Asien.

/ritzau/FINANS

Jacob Zacher Poulsen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder