DSV Panalpina-konkurrent køber hollandske aktiviteter

Udgivet den 19-11-2019  |  kl. 19:06  |  

Schweiziske Kuehne + Nagel, der er en konkurrent til DSV Panalpina, har tirsdag erhvervet sig hollandske Rotras transportaktiviteter til lands samt selskabets logistiske aktiviteter.

Det oplyser Kuehne + Nagel i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

Rotra har hovedkvarter i Holland og beskæftiger omkring 800 ansatte, skriver Kuehne + Nagel, som også oplyser, at Rotra årligt omsætter for mere end 100 mio. euro.

Opkøbet følger i hælene på selskabets nylige opkøb af Jöbstl-gruppen i Østrig, og på sin hjemmeside beskriver det schweiziske selskab købet som "endnu et strategisk skridt for Kuehne + Nagel til at udvide sit ledende netværk til lands med en stærk position i alle større markeder".

- Rotra er en ledende og velfunderet spiller i Holland og Belgien - to af de store betydelige centre for logistik i Europa. Deres aktiviteter komplementerer strategisk Kuehne + Nagels eksisterende netværk over hele Europa, siger Stefan Paul, der er medlem af bestyrelsen i Kuehne + Nagel, i meddelelsen.

Kuehne + Nagel erhverver sig udelukkende Rotras logistiske aktiviteter samt aktiviteter til lands. Aktiviteterne inden for søfragt, luftfragt samt containerterminal aktiviteterne fortsætter hos Rotra.

Opkøbet er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder