DSV vinder kontrakt på hospitalslogistik

Udgivet den 30-10-2012  |  kl. 09:49  |  

DSV og Bispebjergs nye hospital skal definere nye standarder for hospitalslogistikken i Region Hovedstaden. Det omfatter flytning af patienter, senge, udstyr og varer. Der er tale om en slags prøveprojekt, som kan sætte nye standarder for logistikken på hospitalerne i regionen, hvor DSV også bidrager med rådgivningsbistand. Det skriver Industriens Dagblad tirsdag morgen.

- Det er af afgørende betydning for byggeriet af det nye hospital, at vi får fastlagt strategien og principperne for logistikken så tidligt som muligt. Vi er rigtig tilfredse med at have DSV med på vognen. Deres mangeårige erfaring med at løse komplekse logistikudfordringer gør, at vi sammen kan få skabt de optimale rammer fra starten, siger projektleder Isabelle Bossen Nielsen fra Bispebjerg-projektet.

- Vi er glade for at være med i dette projekt og vi ser spændende muligheder i et samarbejde med sundhedssektoren. Det interessant for os er at åbne op for hospitalssegmentet, hvor der ligger et stort fremtidigt forretningspotentiale, udtaler den adm. direktør fra DSV Solutions, Henrik Mørch..

Noget af det første, der skal bygges, er en ny logistikbygning, som skal være en modtage- og leveringscentral for det nye hospital. Her placeres blandt andet varemodtagelsen, Klinisk Biokemisk Afdeling, der analyserer blodprøver og forskellige forskningsfaciliteter. Logistikbygningen kan dimensioneres til at rumme mange flere funktioner på sigt, når byggeriet af det nye hospital og psykiatri skrider frem. Det er noget af det, DSV skal hjælpe med at definere.

Udgivet af: Aktiefokus

Relaterede nyheder