DSV/Credit Suisse: Ceva-bud øger troen på langsigtet rentabilitet

Udgivet den 16-10-2018  |  kl. 10:18  |  

Credit Suisse har løftet sit kursmål for DSV-aktien. Kursmålet lyder nu på 633 kr. mod tidligere 576 kr., mens anbefalingen "outperform" gentages. Det fremgår af en analyse fra finanshuset.

- Vi løfter vores kursmål med ti procent, så det reflekterer en stigende tro på langsigtet profitabilitet. DSV's bud på Ceva understreger selskabets store ambitioner for at indhente markedslederne DHL, Kuehne+Nagel og DB Schenker og fremtidige opkøb antyder et positivt potentiale for synergier, skriver Credit Suisse i analysen.

Torsdag kom det frem, at DSV havde budt på verdens ottende største speditør, den schweiziske konkurrent Ceva Logistics. Buddet blev dog afvist, til trods for at det ville have givet aktionærerne en præmie på mere end 50 pct. i forhold til den daværende aktiekurs.

Transport- og logistikselskabet gennemførte i starten af 2017 købet det amerikanske selskab UTI for 9,5 mia. kr. Integration af selskabet er ligeledes med til at hæve Credit Suisses estimater for selskabet.

- Vi løfter vores estimat for driftsoverskuddet før særlig poster med 2 pct., så det reflekterer, at DSV klarer sig bedre end markedet i andet kvartal, da det i højere grad fokuserer på at tilføje attraktive markedsandele med en udvidet platform, der inkluderer UTI's integrerede forretning, skriver Credit Suisse i analysen.

DSV placerer sig tirsdag ved 10-tiden i den gode halvdel af det danske eliteindeks, C25. Aktien stiger således med 1 pct. til 538,40 kr.

/ritzau/FINANS

Oliver Sønderbye Therp

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder