Få et bedre afkast på pensionen!

Udgivet den 09-01-2015  |  kl. 11:42  |  
Arkiv: Foto

Er du og din virksomhed utilfreds med den måde jeres pensionsforhold bliver administreret på, hvorfor så ikke lade de førende selskaber konkurrere om administration og rådgivning af jeres pensionsordning? En forespørgsel kan laves med få klik.

Flere undersøgelser viser, at rigtigt mange mennesker ikke er tilfredse med den rådgivning de får, omkring deres pensionsopsparing. Et hurtigt kig på afkastene fra selskaberne i 2013 viser ligeledes, at der i 2013 var over 7,5% i forskel mellem selskaberne på markedsrenten. Der kan altså være rigtig mange ekstra penge at hente, hvis man har f.eks. 10 år til pension eller kortere.

Om det er din private pensionsordning eller din virksomheds ordning, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at sætte den i udbud blandet nogle af Danmarks bedste udbydere.

Du skal ikke gennem en besværlig oprettelse af dig som ny bruger. Du skal blot svare på ganske få spørgsmål, så er du gang. Når din forespørgsel er sendt afsted, vil du inden for få dage modtage tilbud fra op til 3 forskellige leverandører. Herefter er det helt op til dig, om du vil gå videre med nogen. Det er andeles uforpligtende og ganske gratis for dig. Vores arbejde betales af leverandørerne. 

Systemet er nemt og sikkert at bruge, og dine data sælges naturligvis ikke til andre. Informationerne sendes kun til de leverandører, som giver dig tilbud.

Sæt din pension i udbud her

Udgivet af: Draupnir

Tags:  Pension❯ 

Relaterede nyheder