Fisher Investments Europe kåres som årets formueforvalter

Udgivet den 06-06-2017  |  kl. 13:50  |  

ADVFN kårer Fisher Investments' datterselskab for 3. år i træk

London, Storbritannien: 23. marts 2017 - Fisher Investments Europe (datterselskab af Fisher Investments) er af ADVFN kåret som årets formueforvalter i 2017 ifølge International Financial Awards. Kåringen, som blev annonceret i marts, er en anerkendelse og hyldest til de bedste produkter og serviceydelser i finanssektoren både i Storbritannien og internationalt.

ADVFN er et online fællesskab af private investorer, som tilbyder serviceydelser i form af investeringsovervågning, kurser og analyseværktøj. I sin begrundelse for kåringen forklarede ADVFN's CEO, Clem Chambers, at "Fisher Investments Europe kombinerer både innovation og tradition i den måde, man hjælper kunderne med at nå deres langsigtede finansielle mål. Succesen understreges af deres holistiske tilgang. Det er en glæde for ADVFN at kåre Fisher Investments Europe til 'Wealth Manager of the Year' for 3. år i træk." Dommerpanelet har udvalgt vinderne, som omfatter investeringsrådgivere, mæglerfirmaer, dygtige journalister og handelsplatforme i hele verden. 

Carrianne Coffey, Director of Fisher Investments Europe, sagde: "Vi er beærede over, at vores firma anerkendes af ADVFN for 3. år i træk. Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores løsninger og derigennem at opnå et bedre investeringsunivers. Vi prioriterer at give investorerne den bedste service og en løbende uddannelse. ADVFN's anerkendelse bekræfter vores resultater på dette område." Fisher Investments Europe er kåret sammen med 40 andre finansielle virksomheder og enkeltpersoner. 

Se alle vindere her: http://uk.advfn.com/awards_2017

Om Fisher Investments Europe
Fisher Investments Europe blev etableret i 2000 som et datterselskab 100% ejet af Fisher Investments. Pr. 31/12/2016 forvaltede Fisher Investments og dets datterselskaber mere end 505 milliarder kroner -over 259 milliarder kroner for amerikanske, private investorer, over 219 milliarder kroner for institutionelle investorer og over 26 milliarder kroner for europæiske, private investorer. Kunderne hos Fisher Investments og dets tilknyttede aktiviteter omfatter mere end 150 større institutioner og mere end 35.000 formuende personer. Grundlæggeren Ken Fisher skrev den prestigefyldte klumme i Forbes "Portfolio Strategy" fra 1984 to 2017, og han har rekorden, når det gælder levering af klummer i længst tid. Han er forfatter til 11 bøger samt New York Times' bestsellere om finansiering og investering. Læs mere på http://www.fisherinvestments.dk.
 

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder