Fredagens aviser med GN, Carlsberg og SEB

Udgivet den 24-05-2019  |  kl. 06:13  |  

BØRSEN

RADIKALT KURSSKIFTE KAN GØRE AKTIEHANDEL DYRERE

De Radikale har skiftet holdning til planer om en afgift på handel med aktier. Dermed tegner der sig nu et rødt flertal for at indføre den såkaldte finansskat i EU, der kan fordoble omkostningerne ved køb og salg af aktier. (Forside, side 20-21)

SPORTS CONNECTION SKOVLER PENGE IND

Sports Connection sælger stadig flere Skechers-sko i Norden - og ejerne har nu hævet 80 mio. kr. i udbytte på bare tre år. (Side 8)

OPKØB AF SEB PENSION GIVER SKARPT FALD I DANICA

Danica overtog sidste år SEB Pension, og det store fokus på at få overtagelsen på plads har kostet på andre fronter. Indbetalingerne er faldet med 25 pct. (Side 10)

SEB TRÆKKES IND I SKATTESVINDELSAG

Den svenske storbank SEB lavede præcis den samme type forretning, som den skattesvindelmistænkte Sanjay Shah er anklaget for at have udført i Danmark. (Side 12)

NOVO OG VESTAS BIFALDER STOP FOR BESPARELSER PÅ AMBASSADER

Novo Nordisk og Vestas er godt tilfredse, da der med Socialdemokratiets nye 2025-plan er lagt op til at sløjfe årelange besparelser i udenrigstjenesten. (Side 14)

LOKALBANKER ER BLEVET SKYDESKIVE MENER FORMAND

Sagerne om hvidvask sætter sine tydelige spor i hele den finansielle sektor, lyder det fra formanden i Lokale Pengeinstitutter på årsmødet. Sektoren er blevet fredløs og skydeskive for politikere, presse og offentligheden. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

GRØN PLAN BØR SIKRE VÆKST OG JOB

Fire danske topchefer og formanden for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) danner fælles front i en opfordring til politikerne om, at de skal have lige så meget fokus på vækst og jobskabelse i den grønne omstilling gennem forskning og udvikling som på selve klimamålene. (Forside, side 4-5)

DANSKE STORBANKER FORSTÆRKER FORSVARSMUR MOD KRIMINELLE

Jyske Bank afviser allerede erhvervskunder uden revisor. Nu overvejer andre storbanker også på forskellig vis at stramme skruen over for deres kunder i kampen mod økonomisk kriminalitet. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANMARKS VÆKST TRUES AF DYK I VERDENSHANDLEN

I over 50 år har dansk økonomi levet højt på den stigende verdenshandel, men siden finanskrisen har handel mellem landene ikke hjulpet væksten på vej - tværtimod. Andre EU-lande er dog betydeligt hårdere ramt end Danmark. (Forside, side 6-7)

GN VIL VÆRE VERDENSMESTER I STEMMESTYRING

GN Store Nord vil bruge teknologien til at slå konkurrenterne på både høreapparater og headset. Stemmestyring bliver fremtidens kampplads, som GN skal og vil vinde, mener bestyrelsesformanden. (Side 8-9)

LOKALBANKERNES FORMAND: VI ER BLEVET EN SLAGS FREDLØSE

Lokalbankerne fik 70.000 nye kunder i 2018. Alligevel var året præget af skandaler, der sætter finanssektoren og dermed også lokalbankerne i et dårligt lys. (Side 5)

CARLSBERG FORLÆNGER AFTALE MED LIVERPOOL

Det længstløbende sponsorat i britisk fodbold mellem Carlsberg og Liverpool forlænges til sæsonen 2023-24. Sponsoratet begyndte i 1992. (Side 5)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,71%
 
20/09/19

 
7,79%
 
09:20:01

 
7,72%
 
09:20:01

 
4,22%
 
09:20:01

 
3,24%
 
20/09/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder